Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gaziantep' e Saldırı...

altıpatlar

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Şub 2011
Mesajlar
11,340
Yaş
39
PKK’lı teröristler Gaziantep’te bu akşam bomba yüklü otomobili infilak ettirerek gerçekleştirdikleri saldırıyla bayramı kana buladı.Polis merkezini hedef alan saldırıda ortalık savaş alanına dönerken 2 halk otobüsüyle 2 otomobil alev alev yandı, çevredeki işyerleri ve evlerle araçlar hasar gördü.Gaziantep Valisi Erdal Ata, Karşıyaka Polis Merkezi yakınında zaman ayarlı bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 8 kişinin öldüğünü, 61 kişinin yaralandığını söyledi.


spacer.gif








Patlama, kentin en merkezi yerlerinden Şehitkamil İlçesi’ndeki Karşıyaka Polis Merkezi önünde saat 19.45 sıralarında meydana geldi. İşyerlerinin bulunduğu bölgede, akşam saatinde caddenin en kalabalık olduğu sırada tahrip gücü yüksek patlayıcı yüklü otomobili Polis Merkezi’ne 10- 15 metre uzaklıkta park edip ayrılan bir terörist, uzaktan kumandayla bombayı infilak ettirdi. Kulakları sağır eden patlamayla birlikte otomobil havaya uçarken, durakta yolu indirip bindiren 2 halk otobüsü ile yabancı plakalı bir otomobil alev alev yanmaya başladı, çevredeki binaların camları kırıldı, araçlar tahrip oldu.


CAN PAZARI YAŞANDI
Patlamayla alev topuna dönen halk otobüslerindeki yolcular ve çevrede bulunanlar canlarını kurtarmanın derdine düştü. Aralarında, Karşıyaka Polis Merkezi’nde görevli polislerin de bulunduğu çok sayıda kişi yaralanırken, otobüslerde alevler arasından çıkamayan bazı yolcular diri diri yandı.
Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, kan anonsları yapıldı. Sağlık Müdürlüğü, hastaneleri alarma geçirdi ve bayram nedeniyle izinli doktorlar ve sağlık personeli göreve çağrıldı. Çok sayıda yaralıdan durumları ağır olanlar ameliyata alındı.
BOMBALI ARAÇ ARANIYORDU
Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencisi olan Şarlıurfa’nın Suruç İlçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Emin Hasandağ adlı kişinin, iki hafta önce bomba yüklü 27 E 7278 plakalı otomobille Gaziantep’e geldiği istihbaratını alan Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, tüm birimleri uyarmıştı. Ancak polisin bir türlü ulaşamadığı bu kişinin, saldırıyı düzenlediği değerlendiriliyor.
Güvenlik güçleri, bomba yüklü aracı park edip uzaklaşan bir kişinin eşkalini belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı.
BDP BİNASINA YÜRÜDÜLER
Saldırıya tepki gösteren çok sayıda kişi olay yerine gelerek, PKK ve Abdullah Öcalan aleyhine sloganlar attı.Bu sırada 500 kişilik grup da BDP il binasına doğru yürüylüşe geçti. Polis, öfkeli kalabalığın binaya yaklaşmasını engelllemek için çevrede yoğun önlem aldı.
VALİ: 61 YARALI VAR
Gaziantep Valisi Erdal Ata, Karşıyaka Polis Merkezi yakınında zaman ayarlı bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 8 kişinin öldüğünü, 61 kişinin yaralandığını söyledi.
 
ölen vatandaşlarımıza allah tan rahmet diler yaralılara acil şifalar dilerim,
ama burası GAZİANTEP zamanında 6317 şehit vererek lanet fransızlara toprağını vermeyen bir neslin torunlarıyız,
bunun gibi olaylar bizi yıldırmaz yalnızzzz böyle bir olayı şehrimde ilk defa gördüm ve sonunu tahmin ediyorum kiii çok kötü olacak
hükümetin hacivat politikası hikaye 3 gün sonra unutulacak şimdiden bazı sempatizyen mahallelere düşman gözüyle bakılıyor, büyük olaylar çıkacaktır Gaziantep halkı bunu yapanlara hak eden cezasını verecektir...
 
579997_459371524095726_1384934694_n.jpgBizim dedelerimiz fransızı dize getirdi siz kim oluyorsunuz da bizim Antebimizi ülkemizi yok etme cürretinde bulunuyorsunuz bizim şehrimiz bu ünvanı boşa almadı haddinizi bilin...
 

Ekli dosyalar

  • 579997_459371524095726_1384934694_n.jpg
    579997_459371524095726_1384934694_n.jpg
    56.6 KB · Görüntüleme: 12
Rabbim bizi bölmeye çalışanların sonunu getirsin inşallah..
yaralılara şifa, kalanlara sabır, yitirdiklerimize rahmet diliyorum..
 
terörü lanetliyorum...
ama...
teröre açılım yapma masalı
ile çanak tunanı...
mecliste kucak açanı...
teröristi davul zurna ile
karşılayanı...
meclis çatısı altında
olupta pkk lıları kardeş
ilan edeni...
en önemlisi; buna seyirci
kalan siyasetçisi,
vatandaşı da lanetliyorum.
 
G.antep te hayatını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralı olanlarada acil şifalar diliyorum..Allah'a da bu gözü dönmüş kansızları helak etmesi için yalvarıyorum...​
 
Mubarek bayramimizi zehir edenleri lanetliyorum olen kardeslerimize Allahtan rahmet yaralilarada acil sifalar diliyorum
 
Geri
Üst Alt