Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

gaz yağı ile araç yıkama

haluk_dongel

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Şub 2012
Mesajlar
1,086
Yaş
39
arkadaşlar aracımı gaz yağıyla yıkatmak istiyorum, hani iyi olur falan diyolar ya :) bi de bu yıkamanın ne gibi faydaları veya varsa zararları vardır? normal bi oto yıkamacıda yıkatabilir miyim acaba? maliyeti yüksek midir? okullar kapansın, karneleri verelim, aracıma nasipse detaylı bi temizlik yapacam, içini kendim halledecem de alt ve dışına da işte gaz yağıyla yıkama, boya koruma gibi şeyler yaptırmak istiyorum.
 
Mazotu tek gecerim bilimum koruyucu ve korozyon önleyicerin ana ham maddesidir, gaz yağı kir cikartmada kullanilir güneş altinda yaptirma..
 
daha geçen hafta yıkattırdım gaz yağı ile önce araca su tutturdum ardından gazyağı ile araç parıl parıl çıktı ;) hatta zift izleri için gazyağı birebir birazda parlak gösteriyor..
 
Kokusu bile yeter :D

İşin şakası bir yana, zift reçine vs araç üstündeki pislikleri de çok güzel çıkartır.
 
gazyağı ile babamın aracını şok silmiştim tertemiz olurdu kendi aracımda hiç yapmadım ama kokusuna hastayım
 
ben megane 2 aracımı yapardım cilalı gıbı olurdu hıc zararınıda gormedım
 
Ben genelde yazın ayda bir gaz yağı ile yıkıyorum on numara olur tavsiye ederim..
 
Geri
Üst Alt