Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gallagher Cosworth'ün başına geçti

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Formula 1 motor sağlayıcısı Cosworth şirketin ticari konularının başına eski Jordan pazarlama menajeri Mark Gallagher'i getirdi.

Gallagher son olarak A1GP serisinde geçen yılın şampiyonu İrlanda takımı için çalışıyordu ve artık takımın yönetimsel görevinden çekildi fakat hisseleri elinde bulunduracak.

Cosworth'e geçişi hakkında konuşan Gallagher şunları söyledi: "Son dört yıl mücadeleci ve aynı şekilde bunu yapmaya değer şekilde geçti, özelilkle de A1GP Motorsporları Dünya Kupası'nı kazanmalarıyla sonuçlanması İrlanda adına hem kişisel hem de takım olarak belirlenen bir amaçtı."

"Ortaklarıma, son dört yılda benimle birlikte çalışan arkadaşlarıma ve elbette bu zaman zarfında Status Grand Prix ve İrlanda Takımı adına yarışan harika pilotlara teşekkür etmek istiyorum."

"Cosworth'ün Formula 1 operasyonuna liderlik yapma şansına sahip olmak muhteşem bir olay ve bundan zevk alıyorum."

TurkiyeF1.Com
Sertuğ Ünal
 
Geri
Üst Alt