Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Güzel Haber! Araçlar Değerlendi: Zam Geldi. :D

vaybe 48500 e aldığım arabam hemen hemen 55 56 olmuş vay anasını :D seat şaşırdı
 
baya karımız var ben 46 .000 almıştım :) iyi iyi :):hosgeldin:
 
Bu fiyatlarla Seatın satışı düşer maalesef..
 
Bence gayet normal vw golf ile kıyasladığınızda arada 9-10 bin fark var.Aradaki farkda hiç oynamıyor nedense :D
 
Seatla VW kalitesi malesef bir değil seat da sustalı yedek bile verilmiyo iç malzeme kalitesi ortada elbette vw pahalı olacak ancak Seat bu fiyatlara artık bu kasayı zor satar zaten yenisi çıkacakken bunu yapmak ne kadar akıllıca merak konusu...
 
Ben satıyorum Aracımı 50liraya :) Alan Var mı :D
 
araçlarımızın değerlenmesi güzel de bir taraftan da çıkacak olan yeni modeller daha da pahalı olacak. mesela 2013 yılında çıkacak olan yepyeni leonu almaya kalkarken 60 milyarın üzerinde paralar verilecek. :( çok yükselmesin de rahatça alabilelim. şimdilik mutluyuz. 2. el değer kazanacak.

emin olun leon'un satışları düşmez. bu makyajlı kasa da çok tuttu zaten. bilhassa beyaz renk. ne araçlar satılıyor türkiye'de ve tutuluyor. leon.lar hayli hayli tutulur ve satmaya devam eder.
 
ooo borsa yükselmişşş satın araçları arkadaşlar hemen satın sonra düşük fiyattan gene alalım
 
Geri
Üst Alt