Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Güzel Bir Fikir

CanCan11

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
16 Ocak 2010
Mesajlar
1,404
Yaş
35
Merhabalar Arkadaşlar... :) :eek:

Öncelikle Bu Salı Akşamı yapılacak olan Maltepedeki buluşmaya İş Toplantımdan Dolayı Katılamayacağım için özür dilerim.:(

Malüm aramızda olan öğrenci arkadaşlarımız ve çalışan arkadaşlarımız var bu yüzden dolayı Güzel Bir Pazar Organizasyonu geçiyor Aklımdam.:D

Belirlediğimiz bir noktada araçlarımızla buluştuktan sonra Forumumuzda olan diğer Fotoğrafçı arkadaşlarımızla araçlarımızın güzel karelerimizi ortaya çıkartabiliriz diye düşünüyorum. Ben böyle bir şeyi zevk ile yapabilirim. Bir pazar günü seçelim ve her araç sahibinin istediği gibi fotoğraflarını çekelim. İstenildiği gibi güzel kareler ve sonrası hoş sohbet muhabbet hem bu sayede benim gibi aranıza yeni katılan arkadaşlar da birbirleriyle tanışmış olurlar.:)
 
kesinlikle haklısın...güzel bi fikir....her ne kadar aracım henüz gelmesede tanışmak amaç lı bende gelirim...
 
Güzel fikir bunu biz zaten genel her organizasyonda yapıyoruz herzaman keyifli şeyler çıkıyor ortaya son kararı yönetimimiz versin......:eek:key:
 
buluşmaları ne kadar sık yaparsak o kadar keyifli olur..
herkesin zamanı uymuyo bazen bu sayede uyan gelir.. :)
 
bana da pazar günü uyar ve avrupa yakası olursa süper olur :)
 
zannediyorum çoğunluk anadolu yakasında gibime geliyor bu yüzden anadolu yakası biraz daha mantıklı geldi ama beşiktaşta olan dolmabahçe otoparkı da süper olabilir hoş kareler de çıkartabiliriz bence anadolu yakasındada güzel yerler var otoparklar deniz kenarları dağlık yollar da gerçekten araçların hoş fotoları da çıkar tabi karar gene yönetimin :)
 
siz kendi aranızda çoğunluk ne istiyorsa o tarih ve yerde organizasyon düzenleyin toplanın arkadaşlar eminim katılım yüksek olacak her zamanki gibi.. :)
 
Fıkır guzel yalnız soyle bsey eklım,organızasyonlarda sagolsun butun arkadaslar gelmeye calısıyorlar ve bayagı kalabalık oluyor bunu dusunerekten yer tespıtı yapmak lazım.Bulusma erken saatte olmalı cunku gıdıcegımız alanda yer ayırtma gıbı b sansımız olmıcak :)
 
hımm bu konuda haklısın Adaş :) sanırım şöyle bi olay yapalım Maltepe Wonderland Otoparkı Nasıl olur Geniş bir alan sonuçta ve güzel kareler çıkartabiliriz sen canon cu ben nikoncu :) olarak daha sonra da ordan nereye gideleceğini yada bi yere gidelecekse karar veririz bu pazara ne dersiniz .)))
 
Geri
Üst Alt