Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Gündüz farı hakkında

douu

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
384
Yaş
38
dnVev.jpg

resimde işaretli kısımlara oranın şekline uygun bir şekilde beyaz ledli gündüz farları takma fikrim mevcut.. nasıl olur acaba biraz kararsızım apaçi damgası yermiyim acaba diye :) fikirleri alabilir miyim ?
 
sakına oyle bsy yapma forumdan yol verırım:)
 
takacagım ledler bir aralar şu farların altına cekilen ledlerden deil :) baya böyle mercedeslerde falan yeni koydukları ledler gibi :)
 
o tampona olmaz kardeş ben az önce bi konu açmıştım cupra tamponda çok güzel duruo video paylaştım hatta ama sen bu tampona yapma bencede :)
 
bencede uzak dur başkan :D
 
fikir güzel bence, abartısız yaparsan apaçi duracağını sanmıyorum.. fakat arkadaşların da dediği gibi o tampona olacağını ben de düşünmüyorum..

http://www.caradvice.com.au/wp-content/uploads/2008/05/mercedes-e-class-2009.jpg
yanlış anlama söylediklerimi dostum ama mercedes'te bir "bütünlük" hakim, araba köşeli, tampon köşeli, farklar köşeli, çıtalar köşeli vs.. bir de "gündüz farları"nın olduğu yer adeta farların devamı gibi, yani cuk oturmuş.. fakat leon'un tamponunda çok da rahat durmayabilir.. arkadaşların da dediği gibi farklı bir tamponda çok daha güzel duracağına inanıyorum :)
 
Geri
Üst Alt