Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Göze Gelmek..

platinne

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Ağu 2011
Mesajlar
658
Yaş
35
Sakınan göze çöp batar derler ya sanırım ondan geldi başıma. Bayram tatili boyunca aklım İstanbul'da evin otoparkında yatan arabada olunca korktuğum başıma geldi. Daha yepyeni arabada bismillah derken arka arkaya arabaya vurdular. Bayram tatilinde otoparkta tamponun sol önüne sürtmüşler. Kayadibi'ne hem rötuş için hem de yazılım güncelletmek için Cuma günü gittim. Sağolsunlar satışından, teknik servisine kadar herkes çok ilgililer sanki yıllardır geliyormuşum gibi sohbetleri var.

Kayadibi'nde işlerimi bitirip çıktıktan sonra 5 kilometre uzaklaşamadan dört yolda kazmanın bir tanesi karşımdan ters yola girip sağ arka tampona vurmayı becerebildi. Daha yepyeni arabanın başına böyle şeylerin gelmesi de evlat acısı gibiymiş bunu anladım.. Kazanın ardından adamın savunması daha ilginçti zaten, iyice sinirlerim bozuldu. Öyle ki amcam Sivas'a gitmiş gelmiş 2000 km hiç bir şey olmamış, döner dönmez kaza yapmış. E dedim ben 10 ayda İstanbul'un içinde 20.000 km yaptım tek çizik yoktu önceki arabamda ne saçmalıyorsun?!

Evrakları falan toparladık üzüntüyle eve gittik zaten. Ertesi gün Kayadibi'ne gittiğimde, buradan yeniden teşekkür ediyorum ki, özellikle Turgay Abi ve servisteki diğer arkadaşlar çok ilgilendiler. Arka tamponun komple boyanması gerektiği söylendi. Arabaya vuran adamdan sigorta vs. ve plakada kaza gözükme dertleriyle uğraşmamak için boya parasını aldım. Yarın sabahtan bırakacağım inşallah.

Daha önce başımıza ne kaza geldiğinden ne de boya gibi şeylerle uğraşmadığımızdan tek endişem tamponun alacalı çıkması. İstediği kadar gövde rengiyle boyanın kodu aynı olsa da renkler birbirini yakalamazsa diye endişeleniyorum. Zira araba 5 aydır yollarla dolanıyor. Bilgisi, tecrübesi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

http://img27.imageshack.us/img27/8796/img5293l.jpg http://img809.imageshack.us/img809/6431/img5294u.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/200/img5295k.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/638/img5296v.jpg/
 
geçmiş olsun Çağrı..
kaportada bişey yok en azından iyi yanından bak
tonlama farkı olacağını sanmıyorum..
 
gecnis olsun nazar bende yeni leon aldim sari renk cok goze batiyo dualarla biniyorum dun maltepe sahilde giderken ana bi baktim bagaj kapagi acik durdum kapatmayi denedim yok gecede yasladim duvaara sabaha kadar uyku uyumadim sabah dogusa goturdum bagaj kilidi bozulmus durup dururken. hemen bi nazar boncugu koymam lazim.
 
öncelikle geçmiş olsun. trafikte olduğumuz sürece malesef başımıza herşey gelebiliyo.
sen ne kadar dikkatli olurssan ol biri gelip seni bulabiliyo.
böyle şeylere pek fazla takılmamak lazım sana bişiy olmasın :eek:key:

boya meselesinde bende tecrübeli sayılırım :D benimde arabamı park halindeyken çizmişlerdi.

sağ kapı lokal olarak serviste boyandı. siyah renk olmasına rağmen hiçbir şekilde renk farkı yok.

boya işinde işçilik önemli boya kodu aynı olduktan sonra güzel işçilikle hiçbir sorun olmaz merak etme :eek:key:
tekrar geçmiş olsun...
 
geçmiş olsun allah beterinden esirgesin
 
çok geçmiş olsun , allah daha beterlerinden korusun .
 
Geçmiş olsun Allah daha beterlerinden saklasın.

xx
 
geçmiş olsun kaportada bir sorun olmaması iyi.. çok fazla renk farkı olacağını sanmıyorum.. ama iyi bir usta yaparsa tabiki...
 
gerçekten çok üzücü bir durum. arabamı aldığım ilk gün yakın bir arkadaşım arabayı merak etti ve görmek istediğini söyledi. aracıma baktıktan sonra birşeyler yemek için araçlarımızı yanyana otoparka çektik ve birazda alkol aldık. yemek bitiminde en yakın arkadaşımgeri çıkarken kendi arabasıyla plakasız aracımın tamponuna dokundurdu ve kurşun kalem büyüklüğünde bir çizik oluştu. ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım resmen şok olduk. düşünün aracı alalı daha 2 ssat olmuş tuve hemen nazar değdi. herhalde hayatımda hiçbirşeye bu kadar canım sıkılmamıştı:(
 
Geri
Üst Alt