Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

gösterge panelinde yay şeklinde yanan turuncu ikaz lambası hk

emre_stylance

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Şub 2013
Mesajlar
70
Yaş
32
arkadaslar merhaba resimde ok işareti ile göstrdiğim uyarı şığı dün benim araçta yanıp sönmeye başladı halen de yanıp sönüyor araç 2008 1.4 tdi cordoba araç çekişten düştü ve egzoz kokusu da çok kötü kokmaya başladı bilgisi olan arkadaslar yada başına gelmiş arkadaslar varsa yardımcı olabilirler mi ?ısıtma hata.jpg
 
Bu uyarı ışığı dizel araçlarda motoru çalıştırmadan önce kızdırma bujilerinin mazotun yandığı bölümü yeterli ıstığını belli eder.Yani siz arabayı sabah ilk çalıştırdığınızda kontağı açtığınızda kızdırma yapıp bu lamba söndüğünde arabayı çalıştırmanız gerekir.Devamlı sönüp yanması bujlerde arıza olduğunu gösterebilir.
 
Isıtma bujilerin gitmiş kardeşim arac belirli hızda giderken birden hız kesıyor ve belirli hızdan yukarı cıkmıyorsa ısıtma bujilerini degiştirmen gerekiyor


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
öncelikle tesekkür ederim evet aynen araç çekişten düştü hantallaştı gitmiyor egzoz kokusu çok iğrenç tahmini ne kadar masraf tutar ?
 
Arkadaşlar sorunu çözdüm hem çok alakasız bir şekilde şu şekilde çözdüm;
Aracın fren lambalarının ikisi de patlamış dikkatimi çekti değiştirdim arıza düzeldi gosterge panelindeki ışık söndü şuan her şey normal başınıza gelirse ilk bakacağınız şey fren lambalarınız olsun..
Saygılar :)
 
Geri
Üst Alt