Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Görüşlerinizi bekliyorum..

hcaglak

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Tem 2011
Mesajlar
571
Yaş
41
Arkadaşlar merhaba.. geçen hafta başıma fazla önemsemediğim ancak son zamanlarda gittikçe artan ve endişe uyandıran birşey meydana geldi. Kısaca özetleyeyim sizlere.
Güzel bir bocanegra yolculuğundan sonra, evimde güzel bir istirahat ve pes keyfi hayalleriyle benim canavarı park ettim. Sonra vites kısmında bulunan kapıları açmak için kullanılan düğmeye bastığımda canavarın farları söndü. Sanki stop edilmiş gibi. Baktım, far ve sis farları açık konumda. Bu arada göstergeler dahi söndü. Sonrada göstergelerede 2 tane işaret çıktı. Dünde araç kilitliyken kapı açtığımızda aynı durum yinelendi. Bir anlam veremedim. Takıntı var ya, denedim kaç kere. Bazen yineledi, bazen de hiçbir sıkıntı olmadı. C.tesi servise gideceğim, Sizce nedir neyin nesidir, önemli birşey midir? Kardeşim elektrikte güç kaybından bahsetti..Mantıklı geldi doğrusu, kapıları tekrar kilitleyip, aynı işlemi tekrarladığımda bazende far sönüp akabinde hemen tekrar yanıyor. Garip bir durumla karşı karşıyayım açıkçası..
 
img0447fh.jpg
 
Aracı kapatıp tekrar açtığımda işaretler sönüyor bu arada. Daimi olarak ekranda kalmıyor.
 
Bu arada işaretlere baktım. Biri lastik basıncı ile diğeri ise esp ile ilgili...
 
sensör yada beyindeki yazılım ile ilgili olabilir
 
lastik ve esp sönsörlerinde sorun olabilir buda beyinde bir karışıklığa neden olabilir yada başlıca beyinde bir sorun olabilir
 
lastik ve esp sönsörlerinde sorun olabilir buda beyinde bir karışıklığa neden olabilir yada başlıca beyinde bir sorun olabilir
Hımm.Teşekkür ederim. Umarım sıkıntı yaratan bir durum olmaz. Resmen nazar değdi, daha yeni dedim hiçbir sıkıntısı yok diye.
 
geçmiş olsun abi Bocanegra dedin de aklıma Hasan abi geldi H_G Ona bir sor istersen onda da boca var. belki o durumla karşılaşmış olabilir ya da duymuştur ne de olsa aynı araba =)
 
Geri
Üst Alt