Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

GÜZEL ve KEYİFLİ BİR TATİL İÇİN ÖNERİLERİNİZ.

Ziya

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ocak 2013
Mesajlar
1,379
Yaş
46
Arkadaşlar Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsa 10 Ağustosta eşim, ben, [MENTION=24891]KİREÇ[/MENTION] ve eşi ile birlikte çerkezköy-çorludan yola çıkıp aşağıda liste şeklinde yazılı olan güzergahlar üzerinden ilerleyip; marmariste 1 haftalığına güzel bir tatil yapacağız hayırlısı ile. Sizden bu güzergahlar üzerinde tavsiye edeceğiniz yiyeceği içeceği ve mekanları ile meşhur yerler; aktivitesi olan, "buraya kesinlikle uğramalısınız" dediğiniz yerler ve bu yolculukta aklınıza gelen önemli tavsiye ve hatırlatmalarınızı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

TAHMİNİ ROTAMIZ :

Çerkezköy
Çorlu
Tekirdağ
Gelibolu - Çardak (Feribot Geçişi)
Çanakkale
Ezine
Küçükkuyu
Altınoluk
Akçay
Ayvalık
Dikili
İzmir
Aydın
Muğla
Marmaris
 
şimdiden iyi tatiller. Yazdığınız yerler güzel, kendinizi pek yormayın zaten gideceğiniz yer (marmaris) hepsinden güzel. Tekne turları, koylar, mavi-yeşil yollar, mesire yerleri cidden muhteşem. çoğu yeri aratmayacak bir memlekettir marmaris. Enerjinizi marmarise saklayın...
 
Şimdiden hayırlı tatiller. Dönerken ezineden peynir almadan geçmeyin.

Ezine: Beyaz peynir

Her yerde bulunmasına rağmen, beyaz peynir Trakya Bölgesi'ne mal edilir. Marmara Bölgesi'nde olduğu kadar, Ege ve Orta Anadolu'da da kaliteli çeşitleri üretilen beyaz peynir, ülkemizin en çok tüketilen peyniri. Çanakkale'nin Ezine ilçesindeki ise en ünlüsü. Beyaz peynir, kahvaltının vazgeçilmez lezzeti olmakla kalmıyor, börek, salata, kek ve poğaçada da bolca kullanılıyor.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ziya
Aydın Didim benim Ege'de en çok hoşuma giden yarlerden birisi uğramanızı tavsiye ederim size iyi tatiller...
 
Geri
Üst Alt