Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

FW Massa İçin Sevinçli..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Frank Williams, Felipe Massa'nın Macaristan'da geçirdiği kazanın ardından Formula 1 aracıyla test sürüşlerine çıkacak olmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

İki ay önce geçirdiği kazanın ardından rehabilitasyon süreci devam eden Brezilyalı pilotun, önümüzdeki hafta F2007 ile test sürüşleri yapması bekleniyor.

Massa'nın kazasının ardından Luca Badoer'in F2009 ile test sürüşü yapmasına karşı çıktığı için Ferrari tarafından eleştirilen Williams, Brezilyalı pilot için testlerin en iyi şekilde geçmesi dileğinde bulundu.

Williams yazılı açıklamsaında, "Gelecek hafta Formula 1 aracına geri dönmesini umuyorum" dedi. İngiliz ekibinin patronu ayrıca, Felipe Massa'nın "karizmatik kararlılığı ve sürüşünü" de övdü.

Günümüz güvenlik standartlarının da övgüye layık olduğunu ifade eden Williams, "Umarım, bu test Massa'nın rehabilitasyonunda başarılı bir adım olur" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt