Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fren Balatası Hakkında?

novers

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Mar 2012
Mesajlar
41
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar.cevabını öğrenmek istediğim bir sorum var.Yardımcı olurmusunuz?Aracımı yeni aldım.2009 40000 km'de 1.6 staylance. Normalde 45000 bakımı için zamanım vardı fakat ben aklıma takılmaması için özel bir serviste geçen hafta yaptırdım.( yağ,hava filtresi,yağ filtresi) Yanlız usta fren balatalarının bitmiş olduğunu belirtti.Bulunduğun bölgedede temin edebileceğim bir yer yok.Sizlerden ricam hangi tip ( model,marka,özellik,fiyat ) fren balatası almalıyım vede nereden temin edebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürer
 
senin aracın aynısından bendede var daha yeni degiştirdim ben tel verıyorum ara detayları anlatayım kardeşim...
532 620 64 37
 
Ön disk 280mm arka disk yanlış bilmiyorsam 254mm

Bunlara uygun otosupermarket.com'da ürünler vardır birçok yerde. Ben orjinal disklere brembo balata takmıştım memnundum. EBC Green Stuff'ta olabilir. Ate gibi markalarda bulunmaktadır. İnternet'ten aracınıza uygun olanı rahat rahat bulursunuz. otosupermarket'e girip mesaj atarsanız yada ararsanız onlar yardımcı olacaktır zaten aracınıza uygun balatayı yollarlar. En garanti çözüm budur sizin açınızdan. Belki daha uygununu bulabilirsiniz ama Brembo, Ate gibi balatalar tavsiyelerimdir.
 
Geri
Üst Alt