Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

fr'a full led sonradan ekletilebilir mi...

varidat

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Mar 2013
Mesajlar
144
Yaş
50
arkadaşlar merhaba günaydın herkese... malumunuz üzre- takip eden biliyordur - yeni leon fr sahibiyim... aracı alma aşamasında bayiden çıkmamış ve plaka işlerine başlanmamış aracın satışının iptali ve yerine plus paketlisini edinme noktasında epey sıkıntı yaşamış ve neticede araba ihtiyacının had sahfada olması ve bayinin bunu kullanması nedeniyle aracımı ön full led ve sonroofsuz olarak almıştım. Sorum şu: Bu fr modellerde ön far takımında full led için hazırlık var mıdır, bu zor bir şey midir, varsa eğer tahmini Türkiye'ye ne zaman gelir ve maliyeti ne olur? Bu soruma sonroofu da ekleyebiliriz. İki gün önce Avcılar e 5' te kırmızı fr ön ledli bir arkadaşı gördüm şimdi ne kadar olursa olsun bunu yaptırmak istiyorum, çok güzel duruyor, acaba İspanya'yla görüşsem bir netice elde eder miyim? Lütfen fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
 
Zor bir şey değildir elbette ama astarı yüzünü geçer. Normal aracı sipariş ederken örneğin 1000 TL olan led far sonradan alındığında servis size belki de 2000 tl fiyat çekecek.
Farı değiştirecekler, ekstra bir led balastı gibi bir şey yoksa direkt takıp geçecekler. Sizin araçta bixenon falan varmıydı?
 
Zor bir şey değildir elbette ama astarı yüzünü geçer. Normal aracı sipariş ederken örneğin 1000 TL olan led far sonradan alındığında servis size belki de 2000 tl fiyat çekecek.
Farı değiştirecekler, ekstra bir led balastı gibi bir şey yoksa direkt takıp geçecekler. Sizin araçta bixenon falan varmıydı?
yok o da plus paketin içinde vardı far yıkama falan normalde plus paket zaten sonroofla 3000 liraydı
 
O zaman komple sistem takacaklar ki dünyanın parasını isterlerse de şaşırmam.

Far, far yıkamalı tampon, afs modülü ve bilimum diğer ekipmanları. Sen yine de bir sor servise istersen. En azından sonradan taktırmak isteyenlere de fikir vermiş olur.
 
arabayı satın led paketli ve sanrooflu alın daha az başınız ağrır bence bu kadar çok istiyorsanız
 
bence uzun ve masraflı bir iş olacaktır
 
Bence o kadarda zor olmaz bu iş zira bazı arkadaşlarımız araçlarına bixenonu sonradan fabrika çıkışı gibi taktırdılar.. led işinde de belki bir modül ve beyin vardır farın dışında değişen birde sensör.. belki maliyet abartı söylenebilir bunun sebebide daha evvel yapmamış olmaları yada yapamayacaklarından korkmalarıdır..

genelde yetkili servisler kendilerine zor gelen yada bilmedikleri şeylerin fiyatlarını abartarak söylerler ama bence genede bütün hepsine bir sorun soruşturun :eek:key:

Sonuçta orijinal parça :eek:key:
 
sorduğumda henüz böyle bir parça gelmediğini söylemişlerdi ama tabi bir ay falan oldu yeniden sarayım ben
 
servis benim aracıma mercekli farı 5000tl demişti sonradan uygularsam bu yeni kasada da aynı olur illa yapan yer çıkıcaktır ama maliyetli olacağı kesin gibi duruyor :eek:key:
 
Geri
Üst Alt