Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

FR Direksiyon ve Neon Stop

Wolfsburg

Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2011
Mesajlar
31
Yaş
43
Arkadaşlar öncelikle söylemek isterimki sizlere daha öncesinden pedal takımları getirtmiştim,şu anda yine aynı şekilde talep almaktayım ama yurtdışında da istediğimiz fiyatlara ürün bulamadık. Araştırmaya devam ediyorum eğer bir gelişme olursa Yekta ve Gürkan arkadaşlarıma gelişmeleri bildireceğim.

Şu anda sizlerin işine yaracağını düşündüğüm iki adet ürünü satışa sunuyorum. Ürünler son birer tane kaldığı için fiyatları çok uygun. Sahibinden'e koymadan önce sizlerden isteyen olur diye sanalpazar'a koyup ilanı sizlere bildirdim. Dileyen arkadaşlar sanalpazar üzerinden vade farksız 12 taksitle ürünleri alabilirler.

1. ürün 2009 sonrası makyajlı kasa için olan FR direksiyon. Fiyatı 500 lira :)

Seat Leon Fr Direksiyon - SanalPazar

2. ürün 2006-2009 arası makyajsız kasa için olan Neon arka stop. Güncel satış fiyatı 750 lira ile 850 lira arası değişmektedir. Zaten pek fazla yerde de yok bildiğim kadarıyla. Faturasına baktım 550 liraya gelmiş zamanında,son takımıda geldiği fiyata veriyorum :)

Seat Leon 06-09 Neon Stop - SanalPazar

resimler ilan linklerinde mevcuttur,umarım ilan kurallarına aykırı birşey yapmamışımdır. Teşekkürler
 
FR direksiyonda vites degistirme kulakciklari icin herhangi modifikasyon yapmak gerekiyor mu acaba? Yoksa montaj yapildiktan sonra direk aktif oluyor mu?
 
Hayırlı satışlar..Arka stoplar çok hoş duruyor...
 
FR direksiyonda vites degistirme kulakciklari icin herhangi modifikasyon yapmak gerekiyor mu acaba? Yoksa montaj yapildiktan sonra direk aktif oluyor mu?

eğer orjinal direksiyonun üzerinde kulakçık yoksa doğrudan aktif olmaz. bu durumda bağlantının yapılması ve vag-com'dan özelliğin aktif edilmesi gerekir diye biliyorum. daha net bilgi için servisi aradım ama cevap vermediler :) kesin cevap alınca tekrar geri dönüş yaparım. teşekkürler
 
Geri
Üst Alt