Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fotograf cekımı ıcın tavsiye edilebilcek yerler ?

erim

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2011
Mesajlar
471
Yaş
33
Merhaabaa yakın bir arkadasım ıle arabalarımızın fotograflarını çekmek istiyoruz.Tavsiye edebılcegınız güzel yerler var mı istanbul Avrupa yakası ??
 
izmirin taşı toprağı altın misali her yeri güzel nereye yakınsan git denizin kenarına mazara falan filan sonrada yapıştır resimleri...puhaha
 
'' boğaz köprüsünü gören her yer olur derim :eek:key: '' yazdım fakat izmir i istanbul okudum o yüzden bilemicem :) ama eski evlerin olduğu ara sokaklar da sokak lambalarının altı çok güzel oluyo..
 
Kuruçeşme arena otoparkında iyi bir makine ile çekersen Boğaz köprüsünün altında duruyormuş hissini verebilirsin arabana..
 
Ben istanbula yolum düşerse kız kulesini arkama alıp çekmek isterim alicanın da dediği gibi köprüyü gören bi yerde...:))
 
bende izmir diye şeyttim istanbulda aynı şekilde tarih kokuyor eski parke taşlı sokakları...
 
bizim aklımızda olan yerler : Boğaziçi Üniversitesinin arkası (Boğaz gören), Belgrad Ormanı , birde gökhan abinin dediği yer kuruçeşme otoparkına olabilir daha farklı mekanlara açığız kağıt kalem elimizde not alıyoruz :)
 
Geri
Üst Alt