Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Forum mesajı gelmiyor

METEGE

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Şub 2014
Mesajlar
51
Yaş
46
Ayarlarımı düzgün yapmış olamam ragmen forumda abone olduğum, açtığım veya cevap yazdığım konuda mail alamıyorum. Yönetici arkadaşlar ilgilenebilirse sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden :)
 
[mention=40]patron[/mention]
 
Ayarlardan bildirimlerinizi açtınız mı.?
 
biri konuya cevap yazabilirmi test etmem gerek
 
[MENTION=28371]METEGE[/MENTION]

Her hangi bir sıkıntı bulunmamaktadır. Konunun üstünde abonelik seçeneklerinde derhal haberdar edilmek istiyorum seçeneğini seçmezseniz size mail ile bildirim gelmez. Bunu yapmanız gerekir. Otomatik olarak her yazdığınız konuyada abone olmak istiyorsanız üye kontrol panelinden http://www.seatclubworld.com/usercp.php genel ayarlar=> aboneliik ayarları => istediğiniz şekildeki bildirim ayarını seçip kaydetmeniz yeterli olacaktır.

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

NOT: Sunucuma bildirim gelmiş mail adresinizi düzgün yazmamışsınız sanırım bi kontrol edermisin üye kontrol panelinizden?
 
Teşekkür ederim. Hotmail adresim doğru şimdi kontrol ettim. Şimdi açtığım konulardan birine mesaj yazayım :)
 
Ayarları yaptığım halde halen gelmiyor hotmaile mesaj :) forumu takip etmekte zorlanıyorum :) Lütfen sevgili adminler yardımcı olun :) Profilimden siz düzeltin benim ihmal ettiğim bişey varsa...
 
Geri
Üst Alt