Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fortçuya Rekor Ceza..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi, otobüslerde, dolmuşlarda ve tramvaylarda sıkışan yolcuları rahatsız eden şahsı rekor bir hapis cezasına mahkum etti. Mahkeme, tramvayda 17 yaşındaki bir kız çocuğunu sıkıştıran sanığın 12 yıl 6 ay hapse mahkum olmasına karar verdi.

Yargıtay, Adli Tıp incelemesinde çocuk psikyatırı bulunmadığı gerekçesiyle davayı bozdu. Bu karar kesinleşirse, toplu ulaşım araçlarındaki tacizcilere ağır hapis cezasının yolu açılmış olacak.

İstanbul'da yaşayan O.T. işe giderken bindiği tramvayda 17 yaşındaki S.L. ile yanyana geldi. Sıkışık bir ortamda seyahat ettiler.

Ancak, 9. durakta 17 yaşındaki S.L. çığlık atarak O.T’yi tartaklamaya başladı. Tramvayda bulunanlar, kapkaç olduğunu düşünerek O.T’ye saldırdı.

Olayın gerçek nedeni ise karakolda ortaya çıktı. 17 yaşındaki S.L. tramvayda yan yana gittiği O.T’nin kendisine sürtünerek taciz ettiğini iddia etti. O.T’de iddiayı reddetmedi ve "sesini çıkarmayınca hoşlandığını düşünüp devam ettim" şeklinde ifade verdi.

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan O.T. küçük yaştaki kıza nitelikli cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 12 yıl 6 ay hapse mahkum oldu. Bu karar,toplu ulaşım araçlarında cinsel tacizde bulunanlara verilen en ağır ceza olarak tarihe geçti.

Dosyanın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 5. Ceza Dairesi, kararı usulden bozdu. Bozma gerekçesinde, S.L’nin ruh halinin bozulduğunu belirten Adli Tıp Kurumu'nda çocuk psikiyatrının bulunmadığı vurgulandı. Mahkeme, uzman doktor raporunun gelmesinin ardından yeni bir hüküm verecek.

HaberTürk
 
puhahapuhahapuhaha

Şaka maka tıksınlar hepsini içeri.
 
Yaptığını hiçbir şekilde savunmuyorum tam bir şerefsizlik ancak en azından dürüst.
 
Geri
Üst Alt