Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor

firozat

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Haz 2012
Mesajlar
736
Yaş
39
Ecclestone ile İstanbul Park’ın işletmesini alan Vural Ak, F1’in yeniden Türkiye’ye dönmesi için her konuda anlaşmaya vardı.


18554911.jpg

Devletin ödeyeceği yaklaşık 13 milyon dolarla ilgili son sözü Başbakan Erdoğansöyleyecek. Formula 1 biraz sonra İstanbul’u resmen 2013 takvimine aldığını duyuracak….
Ecclestone işareti vermişti
Dünyanın en çok izlenen motorsporları organizasyonu olan Formula 1’de 2011 yarışından sonra parada anlaşılamadığı için Türkiye Grand Prix’i takvimden çıkartılmıştı.
Ancak Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone, dün yaptığı açıklamada Türkiye Grand Prix’sinin New Jersey’nin yerine yeniden takvime dahil olabileceğini belirtmiş ve “Planlanan New Jersey yarışı 2013 takviminden çıkartılıp 2014’e ertelendiği için boşluğu Türkiye ile doldurulabiliriz” demişti.

Haberin devamı için: Formula 1 Trkiye'ye geri dnyor - Hrriyet Motor Sporlar
 

Ekli dosyalar

  • 18554911.jpg
    18554911.jpg
    7.2 KB · Görüntüleme: 6
Gidememiştim bir türlü fırsat olmamıştı içimde kaldı:( gelsin bekliyoruzzzz:eek:key:
 
hadi bakalım meraklılarının gözü aydın,,,
 
Ben sanki farklı duymuştum bu haberi F1 yarışçılarının eğitimlerinin yapılacağını okumuştum bir yerde:eek:key:
 
Bernie Ecclestone ile her konuda anlaşmaya varılmış sadece parasal olarak anlaşmak kalmış...Asıl sorunda burda zaten.Anlaşırlarsa Ülkemiz adına güzel bir şey olacak...
 
Geri
Üst Alt