Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Forge Blow Off Spacer (Adapter) - Sınırlı sayıda 100 tl

RebeL

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Ağu 2012
Mesajlar
62
Merhaba arkadaşlar

1 Ay önce getirttiğim turbo ile dump valve nin arasına yerleştirilen forge blow off spacer i sayılı olarak yurt dışından getirtmiş bulunuyorum .

Çoğu arkadaşımın aracımda görüp talep etmesi üzerine 10 adet getirip son 3 adet kalmıştır .

Montajı çok basit olup aracın içerisinde ve dışarısında tatlı bir turbo boşaltma sesi vermektedir .



2 Çeşit satışımız olup isteyen havale yapıp kargo ücretini kendi karşılayabilir veya sahibinden.com üzerinden get'li alıp 20 tl fark ile ücretsiz kargo ve kredi kartına taksit avantajından faydalanabilir .

Normal ilan :
Forge Dump Valve Bloff off - tıss 1.4 TSİ 122 Uyumlu - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 133770802

Getli ilan :
Forge Dump Valve Bloff off - tıss 1.4 TSİ 122 - 2.0 TFSİ Uyumlu - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 134931334


Ürünün piyasa fiyatı belli belirttiğim fiyat altına bulunması çok güç olacaktır .


Not: Ürün sadece 1.4 tsi 125 hp ve 2.0 TFSİ motor a uyumludur .


 
bıseyı merak ettım zaten vıtes gecıslerınde bu ses orjınalınde gelmıyormu bende arac vıtes gecıslrınde tıslıyor bu normal mı yoksa bır sorunmu [MENTION=24659]RebeL[/MENTION]
 
bıseyı merak ettım zaten vıtes gecıslerınde bu ses orjınalınde gelmıyormu bende arac vıtes gecıslrınde tıslıyor bu normal mı yoksa bır sorunmu @RebeL


Evet vites geçişlerinde böyle bir ses gelmesi normal ama çok az derecede duyulacak bir sestir bunun sebebi ise hava filterinizden geliyor olması oda kutu içerisinde olduğundan sesi içerden küçük derecede duymanız normaldir . (yüksek devirlerde)

Ürünün amacı tamamen o sesi daha çok vermesidir eyer açık hava filtersi kullanıyorsanız bu ürün ile tıslamayı dahada çoğaltabilirsiniz .
 
Geri
Üst Alt