Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Forge 1.2 tsi

AL441

Kayıtlı Üye
Katılım
3 Eki 2010
Mesajlar
176
Yaş
35
Forge Motorsport | Alloy Fabrication arkadaşlar sonunda beklediğim ürün çıktı aslında spacer bekliyordum. ama buda hosuma gitti sizce taktırılır mı? güç kaybettirmez. gaz tepkisini artırır diyor.

Ve bu ürüne nasıl uluşabilirim? nasıl alabilirim? şimdiden teşşekür ederim.
 
Fiyatı sadece ses istiyorsan yüksek. İyi bir tornacıda 1.4TSI spacer ini örnek olarak göstererek aracına uygun bir spacer yaptırabilirsin. Tabi maliyetini bilemeyeceğim.
 
olur mu tornacıda :D içinde bir mekanizma falan yok mu spacerın? sadece vida ve delik mi var?
 
Bence hali hazırda güzel ürün.Gaz tepkisini arttıracağın yazmışlar ama benim anladığım kadarı ile blow off taki lag olayının bunda olmayacağını anlatmaya çalışılan bir açıklama olmuş.Satın almak için doğrudan kendilerine mail atacaksın ya da paypay hesabı açıp alıcaksın.Yalnız fatura edilirken 100 euronun altında olması gümrükte takılmaması adına bir önlem olur.
 
Aynen öyle. Mekanizma falan yok. Bildiğin jant spacer i gibi.
 
türkiye distribütörü yazıyor sitelerinde onlarla mı bağlantıya geçim yoksa forgun sitesinden mi alim? böyle birşeyi almadığım için daha önce bilgi sahibi değilim ya gümrüğe takılırsa?
 
Forge malzemelerini powershop getiriyor.Yerleri maslakta.Onlardan da alabilirsin kendin de getirtebilirsin.
 
Yeni çıkması problem mi powershop için hemen getirtebilmeleri açısından? ve onlardan alırsam üstüne çok para koyarlar mı?
 
Kendi karlarını mutlaka koyacaklardır.Ayrıca sipariş verdiğin anda getirirler mi bilemiyorum.
 
Geri
Üst Alt