Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ford Kuga

ibiza

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2010
Mesajlar
565
Yaş
40
Bu otomobile öyle bir özellik konuldu ki..

Lükste sınır yok... Elleriniz doluyken bagajı açmanın formülü bulundu.


İsviçre'de düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı'nda bagajı el yerine ayakla açılan otomobil tanıtıldı. Otomotiv firması Ford'un, İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen fuarda tanıttığı Ford Kuga'nın yeni versiyonu eliniz kolunuz dolu bir şekilde otomobilinize geldiğinde aldıklarınızı bagaja koymak için anahtar arama derdine son veriyor. Yeni otomobilin arka tamponunun altına vurulan bir ayak darbesiyle açılıyor ve yine aynı şekilde kapanıyor. Başka deyişle bagajı açıp-kapamak için elinizdekileri bırakıp uğraşmanıza, anahtarı bulmak için çantanızı, ceplerinizi karıştırmaya gerek kalmıyor.
Bu otomobil üretilirken sürücülere elektronik anahtar veya kartla uzaktan kapıları açmayı sağlayan teknoloji bir adım daha ileri götürüldü. Bu kez aynı elektronik kart veya anahtar bagaja yaklaşılırken kullanılıyor. Otomobil, sahibini, bu kart veya anahtarın gönderdiği şifre sayesinde tanımlayınca da bir tekmeyle bagajı açıp kapamak mümkün oluyor. Bu yılın sonunda 21 bin 600 ila 30 bin Euro (38 bin 700 ila 53 bin 700 TL) arasında fiyatla satışa sunulacak olan otomobil "gönüllü tekmeciler" tarafından altı ay süreyle denendi. Firmadan yapılan açıklamaya göre bagaj sadece ayak darbesiyle açılıyor. Yolda herhangi bir şeye çarptığında ya otomobilin altından hayvan geçtiğinde açılmıyor.
 
yemin ediyorum benim aklıma gelmişti :D
 
bence Türkleri düşünmediler abi bunu yaparken:) kugaların hepsi arkadan hasarlı olucak ama kaza yaptıkları için değil :)
 
kesinlikle abi sahibinden'de ilan başlıkları senn dediğin gibi olcak yekta abi kesin yani :D
 
tam benlikmiş sinirlenince vur tekmeyi peder sorarsada bagajı açıyorum :D
 
bizim millet hızını ayarlayamaz bi anlık sinirle tekmeyi vurdumu yakıt deposundan içeri girer puhaha
 
Geri
Üst Alt