Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ford fiesta 1.4titanium x

ultraslanonur

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
1,106
mrb yakın bir arkadaşım 2010 model ford fiesta 1.4 titanium x 10.000km de benzınlı fume renkte arac almayı dusunuyor fıyatı 28-30 bın tl arası arac hakkında fıkırlerınız nelerdır?
 
Kesinlikle katılıyorum... Hele otomatik ise hepten çok yakar... ibiza 1.2 TSI tavsiye ederim...
 
yok abı otomatık degıl manuel koray nıye cok yakar dedın 1.4 96bg sonucta bırde arkads tup taktıracak
 
Otomatik ise arayan 2 arkadaşım var haberim olsun, 2010 titanium X ise, rakam çok uygun, segmentinde yol tutuşun referansıdır, konforu fena değildir ama sert suspansiyonludur, max. devirlere çıkılmaz ise tüketimi yükselmez ama performans gibi bir beklenti oluşmasın.
 
çaglar abi peki 28 bin tl ye daha iyi araç sizce ne olabılır?bu segmentlerde
 
fordcuyum diye demiyorum ama segmentinde başarılı bir seçenektir, motoru atmosferik, dertsiz yıllarca denenmiş eski bir mekanik temelinde yeni yazılımlıdır, yani bayağı dertsizdir, tüp te bağlanır turbo da (mesela) , kronik arızası yoktur. 28.000i rakam olarak baz alırsak, daha üst segmente geçince daha eski modellere iniliyor, iç hacmi, performansı yeterli ise, iyi seçenek.
 
Onur sen kendine daha araba bulmadan arkadaslarinami bakmaya başladın birader:)

Bana sorarsan da bu segmentte en iyi seçenek ibiza:eek:key:
Ford benzinli motorları her zaman benzini somurmuslerdir..taaaa anadollardan beri
 
KEşke 2011 de Anadol gibi araba olsa da alsak, 800 kg, enjektörü turbosu yok derdi yok, paslanmaz. Anadoldaki Kent Kod adlı motor, doğru subap ayarı ve buji ile oldukça az yakardı, sorun satın alanların bakımı yapamaması oldu, aynı mortGage gibi, olmayan varlığa kredi verdiler (bankalar vermiyordu, illegal kredi kullandırıldı)
 
Bence teknolojinin ilerlemesi ile sorunları azalan arabalara binmeye başladık..5-6K kmde bir cok karburatorculere gittik..sık arizalanan on takımlardan cok çektik..hele ki anadollardaki ön takimda sarı kesmesi ve distribütörün altta olmasından dolayı yağmurlu havalarda yolda bırakması dün gibi aklımdadir:)doğru avans ve karburator ayarları ile az yakabilmelerine katılıyorum..
 
Geri
Üst Alt