Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Force India'dan uyarı: 'Spa tesadüf değil'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Force India rakiplerini uyararak, Giancarlo Fisichella'nın Belçika GP'deki sürprizinin bir tesadüf olmadığını belirterek, başarılı performanslarının İtalya'da da devam edeceğini söyledi.

Fisichella, Spa-Francorchamps'da şok bir pole pozisyonu kazanmış, dün de KERS avantajı bulunan Kimi Raikkonen'le sıkı bir galibiyet mücadelesi içinde yarışı ikinci olarak noktalamıştı.

Monza'nın düşük downforce gerektiren özelliği nedeniyle İtalya GP için de ümitli olan Force India patronu Vijay Mallya, takımın İtalya'da bu başarısını tekrarlayıp tekrarlamayacağı sorusuna, "Neden olmasın? Aracın hızlı olduğunu biliyoruz, gerçekten çok hızlı. Sektör zamanları bunu ortaya koyuyor. Monza'nın da bize uygun bir pist olduğunu düşünüyorum" dedi.

Takımın operasyon sorumlusu Simon Roberts ise, Monza'daki performans, bu hafta yapılması planlanan aerodinamik test sonucuna göre belirleneceğini ifade etti.

Roberts, "Araç uzun düzlüklerde hızlı. Yapmaya çalıştığımız şey araçta daha fazla downforce oluşturmak için gerçek güncellemeler gerçekleştirmek" dedi.

Spa'daki yarışın takıma büyük bir moral ve motivasyon sağladığını ve bunun herkesi olumlu yönde etkilediğini belirterek, bunun önümüzdeki yarışların sonucuna da yansımasını umduğunu kaydetti.

TurkiyeF1.com
 
Ben bir daha boyle bir hiza cikabileceklerini sanmiyorum..
 
Belli mi olur Kaan bu sene F1 süprizlere gebe enteresan bir şekilde
 
Merc' motoru kullanmıyolar mı..
tarihte kaç defa görülmüş Merc' motorunun hızlı pistlerde üstün olduğu.. :)
ilginç bi yıl o nedenle olsa da şaşırmam gerçi..tünelin içinde gidiyo F1 ışık mışık da yok..
 
Fisi de Ferrariye geçerim diye umuyor kastı tabi 44 tur:)
 
Fisi'nin garibim yıllardır laf atıp duruyo ama kimsenin salladığı yok Ferrari'de onu..
genelde basında ya da konuşulanlarda Fisi'nin çok yetenekli olduğu söylenir hep öyle de ama çok değil bence..tarih boyunca inanılmaz yetenekleri olan hiç bi pilot bi köşede kalmadı iilaki yükseldi bi yerlere.. :) ;)
 
Fisi gazoz ağacına benziyor..
 
Ferrari'nin pek ilgilendiği yok gibi bütün açıklamalarda..
 
Geri
Üst Alt