Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fisichella: 'Ferrari'de sürmek rüya olurdu'

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Giancarlo Fisichella, Monza'daki İtalya Grand Prix'de Ferrari için yarışması halinde, rüyasının gerçek olacağını ifade etti.

giancarlo-fisichella-face.jpg


Felipe Massa yerine Valencia'da yarışan Luca Badoer'in zayıf bir performans sergilemesinin ardından çıkan spekülasyonlarda, Fisichella'nın 13 Eylül'deki İtalya GP'de Badoer'in yerini alabileceği ileri sürülmüştü.

36 yaşındaki Force India pilotu, bununla birlikte şu ana kadar Ferrari ile herhangi bir teması olmadığını belirterek, "Söylentiler çok. Her yerde listenin başında ismimi görüyorum" dedi.

Bugün Belçika'da gazetecilere konuşan Fisichella, "Ferrari'den de şu ana kadar beni arayan olmadı. Şu an hiçbir şey yok" diye konuştu.

Fisichella, "Beni aramış olsalar, söyleyecek daha fazla şeyim olurdu. Şu an Force India pilotuyum" dedi.

Ferrari'de yarışmanın tüm pilotlar için bir rüya olduğunu kaydeden Fisichella, "Özellikle de İtalyan bir pilot olarak benim için... Kariyerimin sonunda böyle bir fırsatı yakalamak çok hoş olurdu" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt