Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fikir

2.0-TSİ

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
35
Yaş
43
2011 1.4 TSİ ımı fr ile değitrmek için gttim bayiye (ÖZSA), (aracım 5.200 de hala ve arka koltuguna iki kereden başka oturulmadı ve kar düşmedi daha kabortaya nerdeyse diyim) 33.000 tl dediler takas fiyatına tam bir fırsatçılık yaptıkları birde DOD sayfasında aracınızı değerine alalım-satalım diyorlar ayıp. . üzüldüm ya. full FR vardı alayım dedim içimde kaldı. hayırlısı olsun. sizce kaça satabilirim aracımı.
 
konu başlığı neden 2.0 TSI ben ona takıldım?
 
sıfır fiyatları baya bir düştü fr lerin ondan kaynaklıda sizin araçların alım fiyatlarını düşük tutmaları normal bence değiştirmekte kararlı iseniz öz-sa ya vereceğinize bana verin aracı ben alayım.
 
ahhh şu araba satmak olmasa hep almak kadar zevkli olsa..o tür firmalar fırsatçılıktan başka birşey yapmaz..onların ticari kaygıları hep çok yüksektir..emin olun 1500-2000 tl altını vermişlerdir piyasada satabileceğinizin..tabi sen aracına 37000 de istersin 38000 de ama şunu söliyeyim bende aracımı yeni sattım dün bütün gün sıfır bayilerdeydim..şuan 41000 liste fiyatlı 1.4 tsi beyaz leonu rahat 39000 a alabilirsin işte siz yapn hesabını..bende fr almak istiyorum bakalım nasip :)
 
keşke sattığında zarar etmesek neiyi olur.. ama fırsatçı bayiler 5-6 bin TL aşağı arabayı alırız diye daha görmeden kapı açıyolarbendeki araçta aynı sizinki gibi 4 aylık zaten. bende leon copa plus dizel ile takas düşündüm aldıkları fiyatı duyunca sahibindene koydum ilanı eniyi orada satmak ama oda biraz zor bu ara fiyatlar gevşekken.
 
Biraz geri geldi fiyatlar doğrudur ama okadar değil üzerine 5 bin lira harcandığı takdirde fr DAN FARKI KALMAZ ARACINIZIN ÇOK sıkıntı etmeyin kendinize:eek:key:
 
Bende 2011 30.000 km deki 1.6 tdi manuel aracımı dsg si ile değiştirmek istedim, bayiye sorayım dedim. Dışarıda benim arabamın muadilleri 44.000 civarında gidiyorken bayi 38-39 civarı sayarız dedi. O rakamı duyduktan sonra zaten aracımdan gayet memnun olduğumu anladım ve uzaklaştım. Bunlar öldürücü fiyatlar. Çekinmedim sordum bayiye 39.000 tl ye aldığınız aracı kaça satacaksınız diye, 40.000 yada 40.500 e gider diyor. Eve gelir gelmez dod.com.tr yi açtım fiyatlara bakmak için, 45.000 den aşağı fiyat yoktu :) Yani mecbur kalmadıkça arabayı galeri vb. yerlere satmamak lazım bence.
 
Geri
Üst Alt