Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

FIFA Türkiye'nin En Başarılı Takımını Açıkladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biLaL

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
1,579
Yaş
41
FIFA'nın resmi internet sitesi futbol tarihi bölümünde Türk takımını tanıttı!

FIFA'nın resmi internet sitesi futbol tarihi bölümünde G.Saray'ı tanıttı. "İlk bakışta futbolun içindeki bir aslan bize biraz vahşi görünse de, Türkiye'nin yurt dışındaki kupalardaki tartışmasız en başarılı takımı G.Saray'ın amblemi aslandır" denildi.

G.Saray Lisesi'nin tarihinin 15. Yüzyıla kadar gittiğinin anlatıldığı yazıda, Fatih Terim'den, Frank Rijkaard'a ve Arda Turan'a kadar kulübe hizmeti geçmiş isimlerin G.Saray ile ilgili daha önce FIFA.com'a verdikleri röportajlardan alıntılan yapıldı.
 
Farklı bişeymi bekliyordunuz..................

GALATASARAY TÜRKİYE'DİR............................
 
Terim neyse de, Rijkaard ve Arda,ne hizmet etmiş onu anlamadım..Arda kaptan olup,bu kadar büyütüldükten sonra Gsye ne kazandırdı ki? keza Rijkaard ta..Avrupada en başarılı Türk takımı olmasının sebeplerinden bahsetseymiş keşke..Hagi den..Popescu dan..Hakan Şükür den..
 
Yollar Uzun Dikenli Taşlı Olsada Bstığın Yer Hüzünle Dolsada Sel Çığ Ateş Önünde Her Ne Olsada Cimbom Başı Dik Yürür !

Yürüyedur !​
 
ben Galatasaraylıyım ve bundan çok mutluyum..diğer takımların taraftarları da kendi takımlarını tuttukları için çok mutludurlar..
diğer takımlar olmasa tek başına Galatasarayın bir anlamı olmaz.
Galatasarayın başarısı diğer takımlar için kıskanılacak ya da haset edilecek bir durum değildir..imrenilip aynısını yapmak arzusu olmalıdır..
diğer takımların da aynı başarıyı göstermesini temenni ediyorum.(şaka) o zaman bizim özelliğimiz kalmaz..
 
2000-2002 arası öyleydi. bir beşiktaşlı olarak galatasarayla gurur duymuştum. hele uefa final maçında nasıl bağırmıştık. ama bunları günümüz için söyleyemem. hatta bana kalırsa son yıllarda beşiktaş diğer takımlara nazaran avrupada daha iyi gidiyor. ama başarılı diyemem. bu sene bişeyler olacak inşallah.
 
FİFA seçmiş nezaket etmiş...bende galatasaraylıyım iyi günde kötü günde her zaman gurur duyarım galatasaraylı olmaktan ama şu yıllara bakarsak en başta dediğim gibi ancak nezaket etmiş oluruz...şu zamanda üç büyüklerden kimse bişey beklemesin:(
 
keşke geçmişteki başarılar devam etse..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt