Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

fiber tampon yardım

digesta

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Mar 2013
Mesajlar
88
Yaş
42
arkadaşlar aracıma ön fr tampon düşünüyorum fakat servisden sadece ön tampon olarak 2 bin tl aldım ankaradaki servisten bu nedenle nette gezinirken aşağıdaki tamponu buldum sizce nasıl bir de ankarada olması avantaj benim için.


fiftytuning
 
Ön tamponda fiber işine girmek çok sakıncalı bana kalırsa...Fiber zaten kağıt gibi en ufak darbede kırılacak...Mondeoya arkadan çarpan arkadaşın konusunu gördün sanırım ön taraf motora kadar girmiş...Ön tampon fiber olsaydı motor filan gitmeyi bırak kendisi bile zarar görebilirdi..O yüzden ön tamponda fiber olayı riskli bence...
 
arkadaşın kazayı gördüm fakat plastik tamponda sanıldığı kadar sağlam değil gibi geldi bana sonuçta kaza her ikisindede tampon zarar görecek. tabiki gidip bakacağım sanırım biraz daha fiberi kaliteli hale getirmişler..
 
eğer fifty den alacaksanız boyacısı değişmediyse sıkıntı yaşayabilirsiniz.boyacısı bana çok sıkıntı çıkardı dikkat edin.
 
nasıl bir sıkıntı çıkardı ona göre alırsam başka yerde boyatayım.. siz ne almıştınız fifty den.
 
geçmiş olsun hocam o zaman boya konusunda dikkat edelim.. siz sanırım aero tampon yaptırdınız fiber nasıl memnunmusunuz.
 
Geri
Üst Alt