Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fiat linea mı yoksa toledo mu?

rainman113

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Mar 2011
Mesajlar
10
Yaş
45
arkadaşlar uzun zamandır araba bakıyorum ama bir türlü karar veremedim.2008 model bir linea buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...linea-active-spor-paket-lpg-li-36405864/detay, ve 2006 model bir toledo http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-tertemiz-bir-araba-43115789/detay...bu iki araç arasında bir karar vereceğim.opel vectra 2005-2006 modellere baktım ancak çok yakıyor diye vazgeçtim.bütçem 20-25 arası.parçası ucuz az yakacak ve konforlu bir araç istiyorum.öyle spor olsun modifiye olsun, öyle meraklarım yok.dediğimgibiparçası ucuz olsun, az yaksın.bu iki araçtan hangisisizce.ve yukarda linkini verdiğim toledo çok yakar mı? parçaları nasıl ucuzmu?kronik arızaları var mı?satmak istersem kolay satabilirmiyim.ilgilenen herkese çok teşekkürler.bu iki araçda bana yabancı ikisinden de anlamam...
 
seatın 2. eli biraz ağır lakin seattan alacağın kullanım zevkini linea dan alamazsın ama linea yı hemen satabilirsin
 
yakıt tasarrufu nasıl üstadım?lpg li araç ne yakar km de?
 
fiatlar genelde parçaları pahalı ve çok beyin arzası çıkartıyorlar.. Bizde linea vardı düz yolda giderken pert oldu :confused:

yani toledo linea ya göre kat kat iyi konforlu mantıklı bir araç..
 
murat bey ikiside bir birinden farklı segmentte araçlar ama seat toledoyu tek geçerim. fiat linea kullandım 3ay lanet ettim arabadan kalas kereste gibi bi araba. konfor sıfır,yol tutuşu sıfır,suspansiyon rezalet,yalıtım hiç yok. ama dizeli mazotu kokluyor. yinede hiç bir fiatı seata değişmem. keşke butçemiz musade etsede kardeşimede seat leon alabilseydik. ama durumumuz musait değildi ve punto evo aldık. iğrenç bi araba. fiatı hiç tavsiye etmem.
 
fiatlar genelde parçaları pahalı ve çok beyin arzası çıkartıyorlar.. Bizde linea vardı düz yolda giderken pert oldu :confused:

yani tolede linea ya göre kat kat iyi konforlu mantıklı bir araç..

lineanın kaportası ve yakıt tasarrufu hakkında ne düşünüyorsunuz peki?
 
lineanın kaportası ve yakıt tasarrufu hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

bizdeki dizeldi 1.3 M.jet Active yakıtı güzeldi ama onun harici konfor yol tutuşu süspansiyonları çok kötü bir araçtı .. Zaten şehirler arası yolda düz giderkende salıncak lastiklerini gövdeyle tuturuldugu şaseye baglayan cıvata başı koptu kaydık kaydık direğe vurduk bize birşey olmadı ama arabada pertti..kısaca toledo alın için rahat olsun.
 
arkadaşlar o zaman şöyle yazıyım.ben araba için 20-25 arası para ayırdım.bana konforlu, yakıtı az olan, parçası ucuz, kolay satabileceğim ve sağlam bir araba önerebilirmisiniz.malum memuruz...
 
Geri
Üst Alt