Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fiat egea kaza!!!

dadaş34

Administrator
Katılım
24 May 2013
Mesajlar
8,229
Yaş
39
Image1465882384.274048.jpgImage1465882398.693106.jpgImage1465882407.203801.jpgImage1465882415.331322.jpgTürkiye’de ezber bozan olarak satılan, sevilen bir dizide lüks araçların arasında ürün yerleştirme olarak kullanılan, çok sevilen oyuncu Erdal Beşikcioğlu’nun reklamlarında oynadığı Türkiye’deki adı Fiat Egea, Avrupa’daki adı ise Fiat Tipo olan otomobil kazaya karıştı.
Milli mücadelenin ilk adımının atıldığı yer olan Afyonkarahisar’da kazaya karışan Fiat Egea adeta akordeona döndü.
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprü bacağına vuran Fiat Egea marka otomobilin arkası yok oldu ve ön kapılara kadar hasar aldı. Kaza sonucu 4 vatandaşımız hayata gözlerini yumdu.
yapılacak yorumları sizlere bırakıyoruz!!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Sürücü neden hakimiyetini kaybeder? Trafikte sadece kendi aracımızın limitleri değil yolun ve mevcut trafiğin limitleride bizi sınırlar. Can taşıdığımızı unutmamalıyız. Başka bir araçla kaza böyle mi sonuçlanırdı oda ayrı bir konu.Ne yazıkki verdiğimiz paranın karşılığı olan kalite bu olmamalı.
 
Malesef fiat güven vermiyor istedigi kadar makyaj yapsin yeni araba cikarsin , turkiye sartlarinda bu araba gitmiyor hassas kaliyor ,yetkili servislerini desem ayri facia , uzun yillardir fiat kullanicisi olarak bir daha fiata donmeyi dusunmuyorum acikcasi.

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Türkiye'nin yeni kuş serisi.. Allah rahmet eylesin.
 
Bu nedir ya kağıttan araba yapmışlar.Allah cümlemizi korusun dikkat etmek lazım aslında evet fiat diğer markalara oranla daha düşük kalitede ama ne olursa olsun dikkat etmek lazım altımızdaki ne olursa olsun.
Kazasız sürüşler
 
Sürüş şekli hızı önemli. Aşırı hızda neredeyse tüm araçlar bu hale gelir. Bunun egea ile alakası yok. Tabi fiyat düştükçe kalite de azalıyor ama aşırı hız araba dinlemez.
 
ismail ustanın yorumuna ilave olarak butun arabalar pert oluyor.4 kişi öldüğüne göre baya şiddetli olmuş ....fiat oldum olası çekmio zaten naparlarsa yapsınlar.ucuz etin yahnisi yavan olur dicem bmw bile egea gibi olabiliyor en azından bu kadar olmuyor harbıden kağıt gibimiş haa :)
 
mesela aynı segmentteki bi A4 veya jetta veya s40 kaza yapmış olsaydı, darbe absorbesi daha mukavim olacağı için belki canlar gitmezdi. Takdiri İlahi ama tedbir kula aittir.
Egea ya gelirsek bence sadece dış görünüş. Linea nın yeni tipi. Başka söze gerek duymuyorum
Edit: fluence de megane de aynı şiddette aynı hale gelirdi bence. Çüknkü Megane nin arkasına bi dokunuşla parçalandığı bir olay yaşadım
 
s40'ı buraya yazarak arabaya zulüm etmeyelim ;) mantık çok basit ucuzsa kötüdür.Hele hele ki bu düzende ucuz olacak kaliteli olacak... Kader yazıldıysa olur ama nası olsa ölecez diyip uçurumdan atlamakta olmaz.Bütçeye göre en sağlamı konforu boşver...Allah rahmet eylesin...
 
Geri
Üst Alt