Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferrari'de keyifler yerinde

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo, Giancarlo Fisihella'nın takıma gelişinin ardından artık Monza'daki yarışı tam bir güvenle bekleyeceklerini söyledi.

Belçika'da sezonun ilk zaferini yaşayan Ferrari, sezon sonuna kadar Kimi Raikkonen'in takım arkadaşlığını yapacak Fisichella'nın gelişiyle canlandı.

Montezemolo yaptığı açıklamada, Fisichella'yı kabiliyetlerinden ve İtalyan olmasından dolayı kiraladıklarını söyledi. TG1 televizyonuna demeç veren Montezemolo, "Fisichella'yı çeşitli sebeplerden dolayı tercih ettim. Öncelikle bu göreve layık, müthiş bir forma sahip, tecrübeli bir sürücü" dedi.

Montezemolo, "Herşeyden çok, hepimiz Monza'da aracımızda bir İtalyan sürücünün olmasını istiyorduk" ifadelerini kullandı.
Fisichella'nın gelecek sezon da takımda üçüncü pilot olarak yer alacağını kaydeden Montezemolo, Kimi Raikkonen'in zaferiyle podyumun tepesine döndüklerini ve takımın şu an çok iyi bir atmosferde olduğunu ifade etti.

Montezemolo, "Şu an iyi haberler alıyoruz. Felipe Massa iyileşiyor. Gelecek sezonun ilk yarışından önce hazır olacak. Ayrıca Ferrrai'ye karşı birkez daha sorumlu olduğunu gösteren Luca Badoer'e teşekkür etmek istiyorum. Şimdi Monza'yı kendimize güveneyerek ve Fisichella'nın takıma gelmesinin keyfiyle sabırsızla bekliyorum" dedi.

TurkiyeF1.com
 
istedikleri gibi olacak mı ileride gorecegız
 
Luca'nın bu kadar kötü performans göstermesini kimse beklemiyodu..
beklentiyi yine biraz daha yükseltiler..motivasyon oldu..
 
Ben söyleyim Fisi monzada 10.luktan yukarı çıkamaz..Ama abu dhabi'de puan alabilecek konuma yaklaşır..
 
girelim iddiasına abi..
nesine dersen yazılım yükletmeye..
ne dersin.. :D
 
Geri
Üst Alt