Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ferah bebek için SCW el ele (sosyal sorumluluk)

candagli85

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Eki 2015
Mesajlar
293
Yaş
38
‘Ferah Bebek İçin Haydi Türkiye Elele’ kampanyası başlıyor. Lösemili Ferah Bebek için Beykoz ayağa kalktı, uygun ilik için seferberlik başlattı.

Lösemili Ferah Bebek için Beykoz ayağa kalktı, uygun ilik için seferberlik başlattı.Daha önce Dost Beykoz’un “Beykozlu Hemşire Anne, ilik arıyor” başlığıyla duyurduğu ve ulusal medyanın da büyük ilgi gösterdiği haberin sonrasında, ilçede Kızılay ve TÜRKÖK önemli bir çalışma başlattı. Buna göre, 8 Ocak ve 9 Ocak 2016 tarihlerinde Beykoz Meydanında ve 13 Ocak 2016 tarihinde de Beykoz Belediyesi Kavacık Ek Hizmet Binasında 11.00 ile 18.00 saatleri arasında Ferah Bebek için uygun ilik aranacak.

Merhaba saygıdeğer SCW üyeleri;

Bu sabah haberlerde izlediğim bu üzücü olayla ilgili scw ailesi olarak bu sosyal sorumluluk projesini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu minik bebek için sizleri kan bağışı yapmaya davet ediyorum. Bağış yapmak isteyen üyelerin isimlerini yorumlarda paylaşmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Can DAĞLI ( @candagli85 )

Ferah-bebek-için-640x330.jpg frhbbk.jpg
 
@candagli85 abi mükemmel bir organizasyon. Böyle birşeye aracı olduğun için ilk önce sana teşükkür ederim. Ferah kardeşimin Allah yardımcısı olur inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
 
İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ediyorum kardeşim ben çalışıyorum fakat gebze olarak işte olmayan bütün arkadaşlar ilgi gösterecektir

kurye ile elden teslime verildi
 
anammm kıyamam ben buna yaa rabbim ne güzel yaratmış...keşke tr de bulunsam da ilk fırsatta kan versem belki tutar belli mi olur..acil şifalar diliyorum
 
Allah C.C. acil şifalar nasip etsin inşaallah. Benim gibi kan veremeyecek olanlar da dualarımızla destek olacağız inşaallah
 
Amin. Dualarınızı eksik etmeyin. Gelmek isteyen olursa bana ulaşmaları yeterli olacaktır.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt