Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

kfy

Administrator
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
13,459
Yaş
60
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, 20 Haziran ile 31 Temmuz tarihleri arasında genleşme derzlerinin değiştirilmesi çalışması nedeniyle 2 şerit trafiğe kapatılacak.

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, derzlerin değiştirilmesi çalışması 24 saat çalışma esasına göre 4 aşamada gerçekleştirilecek.

20 Haziran Cumartesi günü saat 23.00'de başlayacak çalışmalar, 31 Temmuz Cuma günü saat 06.00'da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle her aşamada Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı çalışma süresince 2x3 şerit olarak sağlanacak.

Birinci aşamadaki çalışmalara 20 Haziran Cumartesi günü saat 23.00'da başlanacak, 30 Haziran Salı günü saat 06.00'da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle köprü, kuzey yoldaki (Asya-Avrupa istikameti) sağ 2 şerit trafiğe kapatılacak ve diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı 2x3 şerit olarak gerçekleşecek.

1 Temmuz Çarşamba günü saat 23.00'de başlayacak ikinci aşamadaki çalışmalar, 11 Temmuz Cumartesi günü saat 06.00'da tamamlanacak. Bu çalışma nedeniyle de kuzey yoldaki (Asya-Avrupa istikameti) sol 2 şerit trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı 2x3 şerit olarak sağlanacak.

Üçüncü aşamadaki çalışmalara 12 Temmuz Pazar günü saat 23.00'de başlanacak ve çalışmalar 20 Temmuz Pazartesi günü saat 06.00'da bitirilecek. Bu çalışma nedeniyle güney yoldaki (Avrupa-Asya istikameti) sağ 2 şerit trafiğe kapatılacak ve diğer istikametten bir şerit alınacak, trafik akışı 2x3 olacak.

Dördüncü aşamadaki çalışmalar, 21 Temmuz Salı günü saat 23.00'de başlayacak, 31 Temmuz Cuma günü saat 06.00'da sona erecek. Bu çalışma nedeniyle güney yoldaki (Avrupa-Asya istikameti) sol 2 şerit trafiğe kapatılacak, diğer istikametten bir şerit alınarak trafik akışı çalışma süresince 2x3 şerit olarak gerçekleşecek.

Kaynak: AA
 
Bugün internette bende okudum abi,sanırım çile başlıyor bu yaz istanbulda olmasak mı:)
 
her yaz bu yapım çalışmalarından çektiğimiz ne ya. ankarada aynı şekilde kapanmayan yol kalmadı. tatile gitmeyenlere ceza resmen
 
allah yardımcınız olsun Kayseriye bekleri geniş geniş yollar trafik sorunu yok ohhhhh :)
 
Vallahi isyeri eminonunde ama yillardir kopruyu kullanmam sabahlari bogaz havasi super oluyor . avrupa yakasin bir isinamadim gitti arkadas yahu .guzel olani ise uskudar sahilden karsiyi seyretmek
 
iskence tarihleri verilmiş
 
Geri
Üst Alt