Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Farda buğulanma

tilda

SCW Ladies
SCW Ladies
Katılım
1 Ocak 2011
Mesajlar
30
Yaş
36
Merhabalar :)


Yağmur yağdığı günler arabanın ön farlarında buğulanma oluyor, bayağı da çok, far yarısına kadar buğu kaplı oluyor. Sonra kuruyup geçiyor. Bu durumda değiştirmek mi lazım farları? Araba 3 aylık filan, bu durum garanti kapsamına girer değil mi?

Bir de bagajı açınca şakır şakır sular akıyor üstüme yağmurlu günlerden sonra, ben mi bu su olayına çok kafamı taktım yoksa herkeste olan bişey mi diye merak ediyorum?
 
Buğu olayı seatların kronik problemi denebilir normali farların garantiden değişmesidir ancak yet. servisler mazeret bulup değiştirmeyebiliyor. Aracınız yepyeni şansınızı deneyin bence :)
 
farların buğulanma olayı hiç normal değil gerçi seatlarda kronik olsada garanti kapsamında servis sorununuzu giderecektir.tabiki xenon taktırmadıysan aracına değişilmesi husunda ısrarcı ol
 
Makyajsz leonlarda kronikti far bugulari ama yenilerde bi bilgim yok boyle bi baslik acilmadi sanirim bu konuyla alakali
 
birtek bende mi yok bu buğu sorunu:) herkesin farı buğu yapıyor
 
Bizim ailede 4. seat bu, diğerlerinde olmamıştı hiç, kronik sorun olduğunu bilmiyordum.

Xenon filan yok aldığım gibi araç zaten benzin zamlarından pek el sürmüyorum :) Bir uğrayayım eryaya bu hafta en iyisi, teşekkürler.
 
aracının farların buğu yapıyorsa bu normal birşey değil. servise gidip aşırıya kaçmadan biraz cazla direk garantiden onayı gelir. bagaj kapağını açınca akan su olayıda normal arka camn altında ve ustunde su kanalları var orda çok su birikiyor bagajı açıncada bombeden dolayı yanlara akıtıyor ayrıca bunu dert etme daha iyi hiç olmadı du birikipte zamanla zarar vermez.
 
Geri
Üst Alt