Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

far sensoru

yusufum

Kayıtlı Üye
Katılım
10 May 2011
Mesajlar
45
bugun itibariyle otosens marka far sensoru siparişinde bulundum firma yetkilisi oldukca ilgili sagolsun baglantısından kargolanmasına kadar oldukca ilgili davrandı bi aksilik olmazsa urun yarın elime gececek ve montaj ayrıntılarını da ayrıntılı olarak burda sizlerle paylaşacagım sensorun ozelliklerine gelince :

*Kapalı otopark, alt geçit, tünel girişlerinde parklarınızı ve kısa farlarınızı otomatik olarak anında açar

*Havanın kararmaya başlamasıyla önce aracınızın park ışıklarını , biraz daha karmasıyla kısa farlarınızı otomatik olarak açar.

*Havanın aydınlanmaya başlamasıyla önce aracınızın kısa farlarını , biraz daha aydınlanmasıyla park ışıklarınızı otomatik olarak kapatır.

*Sistemi sensörün arkasında bulunan gizli tuşa basarak devreye sokabilir ve ayni tuşla devre dışı bırakabilirsiniz. Sistemin devreye girdiğini anlamanız için park ışıklarınız 4 saniye açık kalacaktır. Sistem devre dışı bırakıldığında park ışıklarınız kapanma sinyali verip sistem kapanacaktır.

* Aracınızın uzaktan kumandasıyla merkezi kilidinizi açtığınızda gece ise aracınızın kısa farlarını tercihinize göre 5 sn 10 sn ve 15 saniye açık tutar. ( follow me home )

* Aracın kontağını açtıktan sonra marşa basarken farlarınızın Kapalı kalması için tercihinize göre 5 sn 7 sn 9 saniye sonra devreye girer

* Aracınızın uzaktan kumandasıyla merkezi kilidinizi açtığınızda gece ise aracınızın tavan lambasını veya sis farlarını tercihinize göre 5 sn 10 sn ve 15 saniye açık tutar.
 
Bu tarz birsey ariyorum bende. Aklimda ki sorulari sorayim bende size, bildiginiz kadar cevaplarsaniz sevinirim :) Bu sensoru nereye konumlandiricaksiniz? 2011 Leon'a uyar mi? Sensoru acmak ve kapatmak icin arkasda ki gizli tusa basmak gerektigini soylemissiniz? Far anahtarinda tadilat mi gerektirir? Uygulamasi zormudur? Fiyati nedir? :) Ne cok soru sordum :)

Biraz arastirma ile sorularin hepsinin cevabini buldum :) Yeni bir soru geldi sadece aklima. 2011 Leon'da (daha oncekilerde vardir mutlaka, ama bilmedigim icin bisey demiyorum) Follow me home ozelligi mevcut zaten. Selektor yaparak, farlar 15 saniye acik kaliyor. Bu sensoru taktirdigimiz da nasil olucak acaba? Birde bunu dogus takar mi acaba? Honda servisi kendisi takiyormus mesela. :)
 
hayırlı olsun detaylı foto ve montaj çekimleri eklersen çoğu arkadaşımıza yardımcı olacaktır.
 
evet urun linkte verilen ile aynı escape arkadasımın sorularına gelince uygulama icin far anahtarının arkasındaki kablolardan paralel alınıyor sizin orjinal sisteminizde sanırım arac kapısı acıldıktan sonra selektor yapıldıgında follow me sistemi devreye giriyor bu sensor ile hava karanlık ise kontagı kapatır kapatmaz devreye giriyor farlar kapanıp takipçi ışıgı olarak sisleri ayarlanmıs olan sureye gore sisleri acıyor ayrıca havanın durumuna gore de parkları ardından da farkarı otomatik yakıyor .sistemin montajını kendim yaptım sagolsun firma yetkilisi Sayid Bey cok ilgili montaj sırasında defalarca telefon gorusmemiz oldu kendisiyle butun sorularıma bıkmadan usanmadan cevap verdi montaj asaması goruntuleri olmadıgı icin sadece kapılar acıldıgında cekilmiş bir videosunu paylaşıyorum seat vario follow me - YouTube
 
Bende yarin servisle gorusup, almayi dusunuyorum urunu. Montaj islemi zor mu? Herkesin el yatkinligi farklidir tabi ama yine fikir sahibi olabilmek icin soruyorum :)
 
Ürünün çok özelliği var...Arkadaş alıp taktırsın..Eğer memnun kalırsa bizlerde taktırabiliriz...
 
Güzel ve fiyatıda makul aslında düşünebilirim.
 
aracın elektrik aksamını yani konfor beynine her hangi bir zararı olurmu aceba
 
Geri
Üst Alt