Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

far sensörü ve yağmur sensörü sonradan eklenebiliyomu ?

tuğra

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Haz 2011
Mesajlar
667
Yaş
41
Arkadaşlar bu konuyu çok merak ediyorum. Bilen varsa bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
 
emın olmamakla bırlıkte yagmuru bılmıyorum ama cenmaxsın sonradan takılan modullerınde far sensoru olabılır bır suru cesıtlerı var o modullerın
 
far sensörü var yağmur sensörüde vardır zor iş değil
 
Cenmax gibi markaların sensörleri var ama arıza lambası yakabilir her şey gibi. Orijinal takmak istersen beynin değişmesi gerekiyor.
 
Ender Elektronik hem far, hem yağmur sensörünü hem de kendiliğinden kararan aynayı sonradan yapabiliyo, fiyatta almıştım hatta ama unuttum. Yağmur sensörü için ön camın sensörlü olan ile değişmesi gerekiyor. Beyinin değişmesine de gerek yok sadece yazılımda parçalar takıldıktan sonra "on" konumuna getiriliyor, işlem tamam...
Not: Fiyatı hatırlamıyorum ama orjinal arka park sensörünü 600 TL ye takıyordu.)
 
2side yapılabiliyor. Far sensörü için oemvag'da da parça var, ordan parça kodunu alıp servisten de yaptırabilirsiniz. ender'de de yaptırabilirsiniz. İşçilik için en iyi yer ender'dir. ama ücrette yüksek gelebilir. Far sensörü için birde anahtarı Auto konumlu almanız gerekicek. Yağmur sensörü içinde silecek kolunu sensörlü almanız gerekecek. Paranın açamayacağı kapı yoktur :) Paranız olsun aracı full + full bile yapabilirsiniz :) Servisin yapılamaz dediklerine de kulak asmayın :D
 
Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ben bi maliyet araştırması yapayım bakalım ne çıkıyo ona göre bu işe girmeyi düşünüyorum yağmur sensörü pek değilde far sensörü istiyorum :)
 
Arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim ben bi maliyet araştırması yapayım bakalım ne çıkıyo ona göre bu işe girmeyi düşünüyorum yağmur sensörü pek değilde far sensörü istiyorum :)

Kürşat araştırdıktan sonra buraya fiyat bilgilerini ve nereden temin edebileceğini yazarsan sevinirim. Bir ara ben de deli gibi araştırmıştım ama cenmax filan takmak istemedim. Vag com ile kodlayarak farların on konumda kalmasına rağmen sadece ben kontağı açınca yanmasını sağladım. Ama gece gündüz yanıyor :)
 
Geri
Üst Alt