Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Far açık uyarısı

pckopat_6

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
189
Merhaba arkadaşlar. Farlar açık konumdayken arabayı stop ettiğimde farlar sönüyor ama arka park ve stop lambalarının yanık kaldığını gördüm ve araba anahtarı kontaktan çıkarınca farları açık konumda bıraktın diye uyarı vermiyor. Önceki 1990 model arabam bile farlar açık kaldı uyarısı verirdi.

Sizin arabalar uyarı veriyor mu farları açık konumda unutup anahtarı kontaktan çekince? Yoksa bizim arabada mı bi sorun var? Şimdiden sağolun.
 
walla açıkcası sizin araçlarda varmı net bir bilgim yok ama benim aracımda ve leonlarda var aslında sizin aracınızda da olmalı diye düşünüyorum
 
Bunda da olması lazım sanırım çünkü donanım olarak en yüksek paket ve 2006 model bir araba yani. Bugün dikkatimi çekti eve geldiğimde. İlk size sordum ben de hemen.
 
Bunda da olması lazım sanırım çünkü donanım olarak en yüksek paket ve 2006 model bir araba yani. Bugün dikkatimi çekti eve geldiğimde. İlk size sordum ben de hemen.
dediğim gibi net bi bilgim yok ama olması gerekir bununla ilgili en net bilgiyi cordoba sahibi arkadaşlardan alıcaksınızdır.
 
eger uyarı yoksa cok dıkkat etmek lazım
sabah arabayı aküsü bitmiş bulmak pek iyi olmaz
 
var sesli uyarı gelmesi lazım yakıt azaldıgında kırmızı ikaz lambası yandıgındada ses gelmesi gerek yani bu uyarıları veren tek ikaz sesi var ikisinide yapmıyor demektir öyleyse bi servise ugra o cok pahalı değil değişebilirsin servisten bozulmuştur belki
 
kısadan parklara inmesi lazım..
servisten başka ilaç gelmiyo aklıma..bilgisayara bağlanması lazım çünkü..
 
Aracın kac model bilemiyorum ama bende fark acık kaldı uyarısı mevcut ar acım 2006 model
 
toledo signo plus var bende eğer park ederken sağ veya sol sinyal açık konumda kalırsa park lambaları yanık kalıyo bazen benim araçta far açık sinyalini vermiyo park ederken bi sinyal koluna dikkat et bakalım banim sıkıntımda araçta kaçak var kapı kilitlerinin içindeki sensörlerden dediler pazartesi ankaraya gitmeyi düşünüyorum iki yılda bu üçüncü aküm oldu.
 
bende de aynı sorun olmuştu. ismini tam hatırlayamadım şu an. servise giderseniz 10 dklık bi iş
 
Geri
Üst Alt