Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Far üzerindeki harelenme? Nedeni? Çözümleri?

siyahi

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2017
Mesajlar
17
Yaş
45
Merhabalar
Aracımın sol farında altta resimdeki gibi bir harelenme var. Dışardan değilde sanki far içinde oluşmuş. Bunun çözümü varmıdır? Kendimiz farın dış yüzeyini söküp içini temizleyebilir miyiz?

 
İçeriden değil, dışarıdan oluşan bir durum. Zamanla yıkama vb gibi etkenlerden dıştan kumlanma oluyor farda. Benim bile araç 1 senelik olamsına rağmen bu kumlanma mevcut. Far temizleme kitleri var. İnce zımpara, plastix vb gibi far camı cilaları mevcut. Bu ürünlerin uygulanması ile geçici düzelmeler oluyor. Google a "Far camı temizleme" yazarsanız çokça bilgi bulacaksınız.
 
Aynı durum bende de mevcuttu detailing yapan bir arkadaşımdan rica ederek hem ön farlara hemde arka stoplara ince pasta ile polisaj yaptırdım arkalar önlere göre çok daha fazla fark etti sanki yeni gibi ama sizin sorununuz sanırım farın içeriden kirlenmesi ? bahsettiğim uygulamayı denemenizi tavsiye ederim
 
Geri
Üst Alt