Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Fabrika çıkışı harici Bodykitler..?

Burak Y.

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2010
Mesajlar
37
Yaş
41
Merhaba arkadaşlar

Seatın leon için fabrika çıkışlı Cupra ve FR bodykit harici kaliteli ciddi modifiye firmaların ürettiği ürünler arıyorum . Forumda baktım ama buna yönelik bir konu bulamadım . Yane Cupra ve FR dışında kaliteli bodykit arıyorum bilen varsa bana/bize yardımcı olursa sevinirim/iz:eek:key:

not : çok evel bi derginin birinde görmüştüm (Leon için yayvan geniş tek parça ızgaralı bir tanpon)
 
Forumda buna yönelik konular vardı hatırladığım kadarıyla ama ziyanı yok :) Tekrar paylaşırız.
Benim bildiklerim Je Design ve ibherdesign.
 
Je ve ABT genelleme var olanı üzerinde çalışılmış yane eklemeler var . ben tamamen tek parça yeniden tasarlanmış tanpon arıyorum . ibhere baktım . benim dediğim gibi çalışma yapmış ama banagöre nfs den çıkmış gibi yane estetik kalitesinden yoksun...:(
 
Özgün bişey için fibercide istediğiniz gibi bir body kit yaptırmak ta mümkün.
 
ben bi ara forumda paylaştım bi firma daha vardı kendine özgün yapmıştı leon kısmına göz atarmısınız, bende araştırayım konuyu bulursam eklicem buraya.
 
RDX'te ön Cupra tampona ek arka ise stock tampona ek sadece Serbay abi.. :)
ABT'nin vs. de zaten aynı şekilde..
 
yine aralarında fark var, hiç yoktan iyidir değerlendirilebilir :) Sonucunda TR'de bunu kullanan yok bildiğimiz kadarıyla.. ;)
 
Geri
Üst Alt