Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

F1 yalan oluyor.

tıssss, bari maliyetini kurtarmış olsaydı ki kurtarmıştır herhalde.
 
Ahahaha go-kart pisti olacakmış , İşte bu kadar sığ beyinli bunlar :D
 
Uzun süredir bilinen birşey fakat daha hiçbirşey net ve kesin değil yarış tarihinde seyirci sayısı ve devlet büyüklerimizin kararı bu işi belirleyecek.Böyle güzel bir pistin F1de olmaması keyif anlamında kayıp olacaktır.Umarım politikaya takılmayız.

xx
 
moto gp bu sene 1 defalığına yeniden türkiyede yapılacakmış (japonya yüzünden)
wtcc hala geliyomu bize?
 
çok zor bişey değil ulusal yarış düzenlemek birileri elini taşın altına koysa neden aktif şekilde kullanılmasın umarım pist heba olmaz. böyle olacağı belliydi ben artık takip etmiyorum sıkılıyorum eskisi gibi değil karda f1 olurmu? moskovada olursa belki canlandırır ama o arabaları çivili kar lastikleri ile düşünemiyorum zaten olmazda.
 
Ahahaha go-kart pisti olacakmış , İşte bu kadar sığ beyinli bunlar :D

+1 :D

Pist karting pisti olması için çok çok çok büyük..

Bare öyle bir şey yapsınlarki ingilteredeki gibi millet arabasını haftasonu götürüp zaman kasabilsin..
 
Spordan sorumlu bakan, F1 devam edecek die açıklama yapmıştı anlaşmak üzereyiz felan demişti çıkacağını zannetmiyorm.. Ayrıca rusyada yapılan f1 pisti moskovada değil Sochide yapıldı..
 
Geri
Üst Alt