Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

F 16 egzos Biri bana bunun ne olduğunu açıklasın lütfen ya :)

tuğra

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Haz 2011
Mesajlar
667
Yaş
41
Arkadaşlar geçen forumda egzos falan derken bi f16 muhabbeti gecti sordum cevap alamadım Allah rızası için biri bana bunu açıklasın egzos ucuna çaak falan bişey yapılıyomuş falan filan acaip kafam takıldı lütfen yardımmmm :)
 
minibüsçüler takiyodu apaçi styla bişi yani çok merak etme bence :)
 
:eek: bendeki bu apaçhi ruhu ne olacak bilmiyom yaaa, aydınlattığınız için teşekkürler
 
bu akımın ilk öncüsü bmw cilerdir. 3.35 in o güzelim twin turbo sesini (ıslığını) 3.20 dizeller 335 sesi diye yaptırmaya başladı.. ki yapılan sesinde alakası yoktur. ondan sonra bi aparat falan geldi işte takınca ıslık gibi ses çıkartıyo diye. Şu an son ismi f16 egsozu olmuş sanırım. apaçiliğin bi çeşidi işte..
 
Demek apaçiler akımını İlkBMW ciler başlattı...
 
Gider egzos Mustafa Usta yaptı forumdan birkaç arkadaşa..Egzosun çıkış borusunun içine 10 cm kadar öncesine bir parça kaynatıyor..Araç yüksek devire geçtiğinde ıslık sesine benze bir ses veriyor..Tabii sürekli yüksek devirde gidersen motoru zorluyor..Açıkcası ben tavsiye etmem..
 
bi de kurt egzost diye bişi var..geçenlerde bi videosuyla karşılaştım.. :D :D puhaha
 
Geri
Üst Alt