Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EY 498 spor pedal+ vw shark fin Anten

erenyildz

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Mar 2012
Mesajlar
17
Yaş
31
Uzun zamandır araştırdığım spor,modüllü pedalı vwden alıp montajını kendim yaptım. gaz pedalını sökmek zorladı o da acemi olduğumuz için yoksa gayet kolay ve cuk oturdu şık durdu. Serviste pedalı taktıktan sonra kontağı açıp marşa basmadan bekletip kapatıp sonra marşa basın pedal elektronik arabaya yükler kendini dediler dedikleri gibi yaptım bir haftadır sorunsuz kullanıyorum.

Asıl uğraştıran anten oldu 3C0035507M Kodlu anteni vw den aldım montajı seat mersin kaviye yaptırmak istedim arabanızı sabah alıp akşam veririz 5 saat sürer gibi saçmalayıp 300 tl de işçilik istediler. vwden anlayan bi arkadşım abi bana 15 dk ver dedi tavan döşemesini söküp anteni taktı ve döşemeyi tekrar eski haline getirdi 13 dk sürdü ve 1 tl bile kabul etmedi yorumu size bırakıyorum.

Ancak radyonun kablo girişiyle antenin ki uymadı bizde vw soketini takıp kabloyu antene öyle geçirdik. görüntü çok güzel ancak radyo kanallarımda dalgalanma oluyor şehir merkezinde ve bazen hiç çekilmez bi hal alıyor cızırtılar da geliyor. Anlamıyorum teybim rcd310 vw aynı teyp ve anteni kullanıyor hiç bi sorun yaşamıyor. Bu sorun için önerilerinizi bekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • DSC00627.JPG
    DSC00627.JPG
    49.9 KB · Görüntüleme: 101
  • DSC00628.JPG
    DSC00628.JPG
    34.5 KB · Görüntüleme: 104
  • DSC00629.JPG
    DSC00629.JPG
    34.7 KB · Görüntüleme: 118
  • DSC00631.JPG
    DSC00631.JPG
    43.4 KB · Görüntüleme: 104
  • DSC00633.JPG
    DSC00633.JPG
    76.2 KB · Görüntüleme: 116
Anten bildiğim kadarıyla zaten sıkıntılı çalışıyor, problem antenin küçük olmasından olabilirmi..
 
teybin anten girişinde çift giriş varsa ve sizin anten kablonuz tek ise bu sebebten dolayı yapıyordur.aslında bu kronik bir sorun başta bende olmak üzere herkesde var bu sorun tabi rcd,rns serisi kullananlar için geçerli.benim asıl merak ettigim bayadır aklımda olan bu antenin fiyatı nedir acaba ?
 
anten çokgüzel durmuş bende oemvag tan alıcaktım anten, kolçak, geçmeli pedal seti ile beraber baktım kolçak kırmızılı şimdilik vazgeçtim. gülegüle kullanın.
 
ayak dayamayı 70 e önceden taktırmıştım pedallar 270 tl
 
anten çokgüzel durmuş bende oemvag tan alıcaktım anten, kolçak, geçmeli pedal seti ile beraber baktım kolçak kırmızılı şimdilik vazgeçtim. gülegüle kullanın.

Emre o kolçakta öyle senin sandığın gibi bir kırmızılık yok mirim.. eğer kafan ona takıldıysa kolçak diye arat siteden benim ordan alıp taktığım kolçak şu an arabamda ve bir senedir kullanıyorum öyle arabanın genel konseptine aykırı bir renk yada durum yok gönlün rahat olsun bu konuda ;)
 
anten konusunda yardım bekliyorum cızırtı ve dalgalanma yapıyor ne yapmam gerekiyor?
 
Geri
Üst Alt