Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

EXEO vs. LEON

Burak Y.

Kayıtlı Üye
Katılım
30 Ağu 2010
Mesajlar
37
Yaş
41
Seat EXEO 1.6style ve Leon 1.2TSIstyle arasında bir seçim yapmak gerekirse...?


yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar:eek:key:
 
merhaba, sizi üyelererimiz kısmında tanıyabilirsek yardımcı olmaya çalışırız.
 
Exeo 1.2 TSI seçerdim :)
Görsel olarak Exeo, motor olarak 1.2 TSI.
Ama illa ikisinden birisini tercih etmem gerekirse, Leon 1.2 TSI tercih ederim. Motor benim için görsellikten önce geldiği için..
 
karşılaştırma için pek mantıklı olmasa da fikirlerimizi yazalım. boyut ve şehir içi park kolaylığı olarak Leon daha doğru seçimdir. Bagaj hacmi olarak Exeo ön plana çıkacaktır. Motor olarak 1.2tsi daha verimli ve tutumlu olacaktır, buda Leon önde demek. malzeme kalitesi olarak bişey söylemek zor, pek farkı olacağını sanmıyorum. Donanım olarak Exeo önde gidecektir. İç kabin genişliği olarak Leon önde olacaktır, exeonun ön konsol yapısı pek rahat değil, ön koltuğu ayarlayınca arka koltuklarda rahat etme imkanı da kalmıyor. İki karşılaştırmada bence Leon önde gibi ama bunu karşılaştırmak pekde doğru değil, apayrı sınıflar.
 
her bakımdan Leon 1.2 TSI..
mümkünse 1.4 TSI..
 
eger exeo da adam gıbı motor olaydı kesınlıkle exeo derdım leonla karsılastırılcak gıbı degıl benım fıkrım,hem konsol yapısı olsun hemde ılk bakıstaki malzeme daha kalıtelı gelıyor goze ama motor ısı tamamen bozuyor
 
elbette 2si karşılaştırılmaz ama benim aklımdakiler şuan bu 2si oyüzden bi karşılaştırma yapmam gerekecek .
 
kendinizi üyelerimiz kısmında tanıtıncaya kadar konu kilitli kalacaktır.

Yönetim
 
Geri
Üst Alt