Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Exeo almayi düşünüyorum görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

06KORAY92

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
167
Yaş
42
Arkadaşlar uzun zamandır iş güç yüzünden foruma giremiyorum kusura bakmayın.. 2008 multijet fiat lineam var. Satıp Exeo style almayı düşünüyorum. Tabi yakıt ve performans konusundaki eksilerini göze alarak (yaşasın lpg:)))).
Ama sizin asıl fikrinizi almak istediğim konular
1) Servis maliyeti (Golf - Leon gibi arabalardan daha mı pahalı)
2) Forumda Exeo sahibi olan arkadaşlardan aracını satan varsa satma konusunda zorlandımı?
3) Sizce 2010 model Exeo style 'e kaç para verilir (en fazla 35-40 bin km' de)
4) Siz olsanız 30-35 bin TL seviyesinde hangi aracı alırdınız?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
 
koray exeo süper kalitede bir araç...standartları baya üzerinde ancak yakıt lpg de de lineaya yaklaşamayacaktır....performans olarak linea yine çok iyidir...bakımları linea nın fiatın servislerinden daha ucuzdur((palio multijetimiz var bakımları benim leondan pahalı)) fiyat olarak 33-35 arası verilir...satarken zorlanırmısın her malın bir alıcısı vardır da....
 
hocam tsi motor olsaydı tavsiye ederdim zaten üretimide bu sebepten durdu.performans konusunda tatmin etmez çünkü linea daha seri exeo ya göre. ama illa ben exeo istiyorum dersen 2013 te tsi ve 20 tdi motorlarıyla geliyor satış patlaması yapacağını düşünüyorum çünkü aracın kalitesi herseyi audı a4..seçim senin
 
Exeo satan birisi olarak kesinlikle önermiyorum. Donanım özellik olarak audi a4 modeline opsiyonel olarak verilen donanımlar bunda standart ama motoru çok yetersiz. Ayrıca satarken çok zorlanırsınız çünkü kimse aracı tanımıyor. Bence hiç bulaşmayın derim.
 
O zaman ya uygun fiyata alıp satarken uçmamam lazım ya da hiç girmemeli...
 
siz aracı kaça sattınız bir de araç style mı yoksa referance mı?
 
sıkı bi pazarlıkla alınabilecek en güzel sedan korayım
 
26 ya 2009 style 80 binde aciliyetten sattık. Galeriler alıo 26, 27 bine 30 bine satana kadar zorluolar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt