Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Evet sonunda aldim ama leon kismet olmadi bidahaki sefere artik sifir almak

bulosell

Kayıtlı Üye
Katılım
14 Kas 2012
Mesajlar
118
Yaş
47
EVET SONUNDA ALDIM AMA LEON KISMET OLMADI BİDAHAKİ SEFERE ARTIK SIFIR.ALACAM ??????? ARAC ALMAK ZOR SATMAK DAHA ZOR ...**** 2008 fort focus hb x titanyum 1.6. 115.lpg resim yükleyemedim ama
 
Hayırlı olsun
Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
 
hayırlı olsun güzel arabadır focusda dizelini almaman iyi olmuş iyi günlerde kullan
 
Fort degil FORD :) hayırlı olsun güle güle kullanın. Dizel olsa daha iyi olurdu 109bglik. Yol tutuşu iyi olan araçları seviyorum :) Kazasız belasız kullanın :)
 
Fort degil FORD :) hayırlı olsun güle güle kullanın. Dizel olsa daha iyi olurdu 109bglik. Yol tutuşu iyi olan araçları seviyorum :) Kazasız belasız kullanın :)

dizel dediğinde ford da 2 kere düşün şirkete 3 tane dizel 2007 focus aldık otomatik 3 de hemen hemen 100 bin demeden motor indirdi şanzıman parça kırdı falan filan o yüzden dizelde düşün biraz şirket dediğime bakma üçünüde patrona almıştık.düzeltmen için teşekkür türkçe bu işte yapacak bişi yok
 
Kardeş hayırlı olsun biraz detay ver de merakımız gitsin , vuruk çarpık vs var mı , kaç kuruştur bu araç renk ne vs :)
 
Geri
Üst Alt