Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ev işleri için matkap

bora55

Kıdemli Üye
Katılım
19 Eyl 2012
Mesajlar
2,140
Yaş
42
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar ev işlerinde kullanabileceğim. (kornij takmak için, duvar delmek için vb.) 50-100 lira civarında önerebileceğiniz bir matkap var mı? Ve matkap alırken matkapta olması gerekli önereceğiniz özellikler nelerdir ?
 
Vallahi koçtaşta Performance Power diye bi matkap var abi, eğer matkap uçları ile takım halinde yakalarsan kaçırma derim. Ben 1 yıl önce 49'a takım aldım, bu sene ise 49'a matkabı 20 TL'ye de matkap ucu setini aldım. Kalitesi aman aman değil, ama evde kullanıma uygun... Tavsiye ederim.
 
üstünde makita, dewalt, boş yazanı makbuldür:cool: ilk iki marka torunlara bile miras kalır:D
 
Kardeş git kendine bir tane BOSCH 500 RE al, darbelidir. Anahtarsız mandrene sahiptir, bu sayede matkap uçlarını çok kolay bir şekilde değiştirebileceksiniz. Bosh'un yeşil renkli olan serisindendir. (Amatör serisi) Mavi renkli olanları ise profesyonel seridir. Ama yukarıda bahsettiğim matkap hep küçük, hafif hemde güçlü yapısıyla senin işini fazlasiyla görecektir..

Fiyatı 110 ile 120 tl. arasında yerine göre değişiyor...
 
Bana sorarsanız devir ayarlı alin. Gerektiğinde vidalama içinde kullanabilirsiniz. Delmekten çok vidalamaya işiniz düşecek. Bu konuda bosch gayet iyi.
 
Geri
Üst Alt