Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Euro NCAP | Seat Leon & Yeni Seat Leon, karar sizin....

[video=youtube_share;Oh6Cx-XBRy4]http://youtu.be/Oh6Cx-XBRy4[/video]
 
ısrarla eski leon yeni leonu ibiza sandım arkadan görünce leonmuş :D bizim arabalarda bi asalet var bi tokluk var yeni leonlar harbi iyi değil ya
 
yenisi eski kasaya göre daha hafif olmasına rağmen daha sağlam gibi testlerde
 
Her sene yakıtı düşürmek için daha hafif alaşımlarla aracı daha hafif hale getiriyorlar. Gariptir ki eski araçlar her zaman daha sağlam oluyor.
 
yenisi eski kasaya göre daha hafif olmasına rağmen daha sağlam gibi testlerde

katılıyorum.arkadaşlar bana taraflı bakıyorsunuz gibi geldi. yeni leon un parçalanmasının sebebi darbeyi emmek kabine hiçbirşey olmuyor ön cam kırılmıyor kapılar kasılmıyor etmiyor. eskisinden daha sağlam.eskisinde arka kapı bile kasılıyor ön cam kırılıyor
 
Ben yeni kasayı begeniyorum hele ledli oldumu da süper tadından yenmez:D çok inceleyemedik fuarda bi gelsede hayırlısıyla alanlar olur ozaman aradaki ayrımı daha iyi yaparız gibime geliyor :eek:key:
 
Geri
Üst Alt