Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eureko Sigorta'dan Uzak Durun.

mrtsnr

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Ocak 2010
Mesajlar
2,558
Yaş
33
İyi Sabahlar Arkadaşlar,
Konuyu doğru yere mi açtım tam bilmiyorum ama kaç haftadır uğraştığım ve artık bütün iyi niyetli davranışlarımın suistimal edilmesinden sonra gınaa geldiğim bir durum sonucunda Eureko ile hiçbir şekilde anlaşma yapmayın!

Biliyorsunuz ki geçenlerde aracımın teybi çalındı ve kaskoya servis fiyatı olan 7300 lira değil aldığım fiyat olan 3000 lira olarak işlettim. Experin onayıyla ben gidip kendim teybi aldım faturasını ibraz ettim ve onarım fotoğrafını çektirdim. Exper dosyayı kapatıyor ve dosya sorumlusu denen biri, 'bizim anlaşmalı servislerimizde bu teyp 1600' tl diyor. Ve biz 1600TL'sini öderiz diyor. Film burda kopuyor zaten. 4 gündür böyle oyalıyorlar, hiçbir sigorta şirketinde böyle bir durumla karşılaşmadım, ayrıca bu dosya sorumlusu denen şahısla da görüşmek imkansız. 24saat içinde sadece 2 saat arasında görüşme imkanı var. O zamanlarda da telefonu açmıyor, ulaşılamıyor. Daha önce bir kez form yazmıştım, ve şimdi büyük bir sinirle yazdığım formu yayınlamak istiyorum. Ve bundan sonra böyle mağdur duruma düşmemek için Eureko'dan uzak duralım, bende poliçemi iptal ettireceğim.
Bundan sonrasını Bıkmadan okurum diyen varsa okusun :)

Dosya Numarası : 11034274

Daha önce bir şikayette bulunmuştum şimdi daha detaylı olarak söyleyeceğim,
Araç alırken kasko yaptırmam için önümde diz çökeceksiniz neredeyse, fakat kaskoyu yaptırdıktan sonra adam yerine bile konulmuyoruz.
1. Aracımdan RNS510 marka teybim çalınıyor, Altur servisindeki çalışanlarınız teybin fotoğrafını çekiyor, teybin takıldığına dair işçilik faturası var. Servisten temin edebilirsiniz. Ben bu iş için 2 haftadır uğraşıyorum daha fazla uğraşmayacağımı ve işi uzatmanız halinde gerekli işlemleri başlatacağımı bildirmek istiyorum.
2. Bu olay sonuçlandıktan sonra sizinle bir daha iş yapmayacağım ve poliçemi de en kısa sürede iptal ettireceğim. Hani sloganınız var ya 'Eureko Sigorta hayatı cesurca yaşa' bu olaydan sonra siz sigortam iken cesurca filan yaşayamam.
3. Ben o teybi 1 hafta boyunca aradım, telefon görüşmeleri yaptım, birçok yere gittim birçok yere yönlendirildim ve 1 hafta boyunca okula gidemedim, ki ben hukuk okuyorum ve derslerimin ne kadar zor ve önemli olduğunu anlıyorsunuzdur.
4. RNS510 marka teybi 1600 liraya bulduğunuzu söylüyorsunuz öncelikle Necvox ve Zenec gibi muadil çin malı ürünler bile o fiyata zor bulunurken orjinal vw teybini serviste 7300 lira olan teybi nasıl oluyor da 1600 liraya buluyorsunuz. Hadi oraya tamam dedik o zaman size bir teklifim var, size 8000 lira vereyim ve sizde bana 5tane RNS510 verin, hasar ücretini ödemeyin çünkü o teybi 2400 liradan sattığımı duyunca 5'i 1-2 haftada satılır. Yaptığım kârı siz düşünün.
5. Ben teybi kaskoya 3000TL olarak zeyil ettirdim ve her ay düzenli olarak parası alınıyor. Siz 1600lira veririz dediğinize göre benim zeyil ettirdiğim ücretin hiçbir anlamı yok sanırım.

Şimdi bana geri dönüş yapmanıza gerek yok hikayeler anlatmanıza gerek yok. 1 haftadır sizin saçmalıklarınızı dinliyorum ve büyük bir anlayışla karşılık veriyorum ama siz işi oyalamaya başladığınız için bende size diyorum eğer bu iş 13 Mayıs 2011 Cuma gününe kadar uzarsa, ben gerekli işlemleri başlatması için avukata talimat vereceğim. Sınav arifemde daha fazla bu saçma konuyla uğraşamayacağım.
Unutmadan şunu söyleyeyim, dosya sorumlusu diye bir eleman almışınız, experin onay verip kapattığı dosyaya geçiş yaptırmıyor onu geçtim koskoca 24saatte 2saatcik görüşme saati var! Kusura bakmayın benim görüşme saatim ona uymuyor ve ben onun peşinde koşamam telefonunu açsın diye, gerekirse o ulaşır bana bilgi verir!
İyi günler dilerim!​
 
13 mayıs cuma mı?
bu kadar sabır az bile murat.
ben olsam direk 6 mayıs cuma derdim..
aramazlarsa da direk avukata verirdim,aradıkları telefonu açmazdım bile.
apple türkiye bir tane sktriboktan ipod için bana bu tarz bir hareket yapmıştı, hatta bir elemanı yüzüme gülerek telefonu kapatmıştı.aynı günün akşamında kendisi yepyeni ipodu boynu bükük şekilde kapıma getirdi.
ha bu bir de bu formu euroko'nun başındaki kişiye yolla..
internetten araştır,kurucusu kimdir nedir diye...mesele murat sener ise, msener@eurekosigorta.com.tr ; murats@eurko ; m.sener@euro vs. vs. şeklinde outlooktan gönder..
emin ol ki bir tanesi denk geliyor..ben bu şekilde apple'da sonuca ulaştım direk türkiyedeki baş sorumlusuna atmıştım mailimi =)
 
bunlar kaşınmışlar 2 kere geçmiş olsun bir arbayı patlattılar iki senin sinirini hoplattılar
 
Murat sikayetimvar.com üzerindende şikayetini bildir inan hemen dönüyorlar.
 
kanka valaha üzücü bir olay ben Allahtan anadolu sigorta yaptırdım :D
 
Teyibi kaça alırlarsa alsınlar.. Sıfır olarak alıp araca montajlasınlar.. Hırsız girmemiş halinde teslim etsinler.. onadamı yanaşmıyorlar..
 
Murat, bence o herifle iletişim yerine daha yetkili birine ulaşmaya çalış.. Volkan'ın önerdigi taktikte işe yarar.. Ayrıca mesajında bu durumu forumlarda da paylaşacagını söyleseydin ek olarak daha da yi olurdu.. sikayetvar a da yaz mutlaka .. Bu arada yeri değil ama ufak bir düzeltme yapayım zenec isviçre markası kendim kullandıgım için biliyorum
 
1600 TL ise getirsin burada alan çok olur
 
Yazıyı son noktasına kadar okudum.Dosya sorumlusu ile de görüştüm.Çalınan teybin faturası mevcut mu?Bu teyp sıfır olarak sadece doğuş oto tarafından getirilip taktırılıyor.Sıfır olarak aldığın teybi neden bedelini düşük olarak poliçeye eklettirdiğini de merak ediyorum.
 
Tüketici haklarına şikayette bulun bence adamların iflağını söküyorlar
 
Geri
Üst Alt