Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eureko kazko :)

ceycey11

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ocak 2011
Mesajlar
1,266
Yaş
41
Bugün sigorta şirketinden aradılar kasko süresi dolmuş diye fiyat alayım dedim adam 2590 tl dedi bende elektrikler kesildi. Tabi kazalı olduğumuz için şişirmişler yaş cinsiyet (araba hanımın üstünde) falan filan axa 2190 dedi (onlarında canı kazanan yana yanık). Velhasıl kelam groupamayı sordum 1110 tl dedi büyük ihtimalle buradan yaptıracağım sizce fiyat 1 yıllık kazalı (ikame araç vs hariç servise 3.244tl ödendi) araç için nasıl bu arada aracın kasko bedeli 33.000tl olacakmış.
 
1100 iyi rakam.
klozlarınızı iyi kontrol edin yalnız.
 
dubai grup sigorta dan da fiyat teklifi almanızı öneririm...
 
2590 - 1100 bu ne uçurum böyle..
 
groupama ile anadolu arasında 50 tl oynuyordu..anadoludanda fiyat alın derim..ikisi de iyidir
 
1100 iyi rakam.
klozlarınızı iyi kontrol edin yalnız.

söyledikleri gayet iyi elalam deprem sel falan çıkartayım istyerseniz dedi istemedim tabiiki

bu arada kasko bedeli her sene düşüyormu yoksa kazalı olduğumuz için mi düşmüş normalde kasko bedeli 34500 ilken 33000 olacak 50000 tl yaralanma ölüm vs de verilecek
 
Neden okadar düşük fiyat,diğerleri uçmuş resmen...
 
groupama ile anadolu arasında 50 tl oynuyordu..anadoludanda fiyat alın derim..ikisi de iyidir

anadolu ile benim gittiğim servisin anlaşması yok ondan dolayı görüşmedim. anlaşma olmazsa sıkıntı çıkar diye korkuyorum bu sene ki kazadan sonra hele...
 
Güneş sigortaya bi sor derim..Bi ara satılma muhabbeti filan vardı,o yüzden fiyatları çok düşük tutuyolardı...
 
şikayetvardan baktımda şıkayetlerin hatra sayılır bir kısmı kaza durumunda orjinal değilde yan sanayi parça takılması üzerinde kafama yatmış gibiydi ama tırstım adamın 1200 tl lik kaputu yerine 200 tl yan sanayi taktırmışlar :mad:
 
Geri
Üst Alt