Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eskisiyle bağımı koparan Leon :)

berko

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Ara 2011
Mesajlar
119
Yaş
35
Eskisiyle bağımı koparan Leon :) Leonda değişim başlıyor...

Leona ilk iş jantlarımızı aldık. Daha lastik alıp taktırmadım evde duruyo öle jantlar birkaç haftaya taktırıım ama denerkenki fotomuz bu...




Arkadaşlar eski aracıma az çok emek harcamıştım ve gözüm gibi bakıyodum ama satmak zorunda kaldık. Babamla ortak kullandığımız 1.2 tsi leonu aldık mayıs ayında. Gerçekten eski 206 mı çok seviyodum gözüm gibi bakıyodum ama leon onun yerini çabuk doldurdu:) Şimdi bilgisayarda eski fotolarını buldum paylaşıyım dedim. Leona ait çok ufak 1 kare var ama yakın zamanda onunda fotolarını koycam. Yakında onada 206 ya yaptığım gibi ufak tefek şeyler yapcam :))

206 2003 model dizeldi.
Leon 2011 1.2 tsi Sunroof lu.




 
Allah kaza bela vermesin bakalım neler yapacaksın bu araca....:)
 
teşekkürler. Buna aklımda 18" sarı oz ultraleggeralar, coilover, cupra spoiler ve egzos ya da egzos ucu var ama bakalımm :)) kışın dokunmamada yaza doğru yavaş yavaş :))
 
Leon 206 göre bambaşkadır heleki makyajlamaya başlarsan pek ayrılamaz duruma gelirsin.
Şimdiden kolay gelsin kardeşim:)

xx
 
Hayırlı olsun yeni aracınız. İyi anlaşmalar diliyorum size =):eek:key:
 
Hayırlı olsun yeni aracınız.. 206 da çok temiz duruyor....
 
Geri
Üst Alt