Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Eskişehir yolculuğumda başıma gelenler..

eqoulaiser

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ara 2011
Mesajlar
247
Yaş
42
Herkese selamlar. geçen cuma, 23 nisan tatilini fırsat bilip eskişehire gideyim dedim. avcılardan gazı fulledim yola çıktım. tam FSM köprüyü geçip ataşehire geldim arabada garip bir ses farkettim. gaza basınca da arabanın devrinin de zorlanarak arttığını gördüm. indim kaputu açtık baktık arkadaşla. sonra tanıdık bi ustayı aradım dedim böyle böyle.. hemen aracı yakın bir yere göster dedi. hemen aklıma Erya otomotivin yakın olduğu geldi. istikameti çevirdim eryaya. tam kozyatağı harem ayrımında araç iyice zorlanmaya başladı kenara çekim demeye kalmadı motor arıza lambası yanıp stop etti araç :confused: dedim yolda kaldık şimdi. az bekledik sonra bi deneyeyim dedim. bi bismillah çektim tık motor çalıştı. arıza lambası yanmıyo az gittim baktım ses de yok. neyse içim rahat etsin diye yinede gittim eryaya. sağolsunlar hemen ilgilenip aracı aldılar içeri. bilgisayara bağladılar. LPG kaynaklı arıza lambası hariç bir şey çıkmadı. yağına suyuna bakıp, LPG de oluyo böyle arada diyip, LPG sistemini kontrol ettirmemi tavsiye ettiler. Ordada aklıma bizim forumdan Hades nickli İsmail abi geldi. aradım yerindeymiş hemen doğru hasanpaşaya. o da hemen ilgilendi aracı bağladı bilgisayara. kaçak vs. hiç net bir şey bulamadı. hazır gelmişken LPG ayarlarını da kalibre etti sağolsun ismail abi :D birşey yok araç iyi git dedi. çıktım yola 5 gün oldu hala birşey de olmadı. Ama halen neden öyle bir sorun oldu anlam veremedim.

Erya otomotiv ve özellikle İsmail abiye çok çok selamlar burdan. Ellerin dert görmesin abicim:eek:key:

Sözün özü yolda arıza çok kötü ve moral bozucu, yolunuz açık olsun allah kimseyi darda bırakmasın.
 
geçmiş olsun diyelim iyiki istanbul civarlarında olmuş yoksa aklını devamlı kurcalıcaktı
 
sağolasın Cezmi abi. Dediğin gibi allahtan istanbuldan çıkmadan oldu hemen yetiştim servise. ama itiraf edeyim iyi tırstım yani araç gitti diye motor durup arıza ışığı yanınca:D
 
sağolasın Cezmi abi. Dediğin gibi allahtan istanbuldan çıkmadan oldu hemen yetiştim servise. ama itiraf edeyim iyi tırstım yani araç gitti diye motor durup arıza ışığı yanınca:D

:) kulladığın aracın motoruna kolay kolay zarar veremezsin..teknoloji eski olabilir fakat sağlam ve sorunsuzdur
 
Geçmiş olsun, emeği geçenlerin de ellerine sağlık, daha bugün İstanbul'dan döndüm Ankara'ya, oldu da bir sıkıntı yaşarsam aklımda bulunacak söylediğin yerler :)
 
Bununla geçmiş olsun, önemli birşey olmaması sevindirici. bencede lpg nin kalitesinden olmuş olabilir...
 
herkese teşekkürler. lpg nin kalitesi geldi benimde aklıma ama aygaz dan alıyorum iyisidir diye.:confused: ne bileyim işte lpg olunca normal dediler.. neyse yine de ucuz atlattık çok şükür..
 
Geri
Üst Alt